Αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να έχεις πάντα στην τσάντα σου σύμφωνα με τους makeup artists!

Αν αναποδογυρίσουμε τις τσάντες μας οι πιθανότητες να πέσουν από μέσα τους σχεδόν τα μισά ράφια των Sephora είναι πολύ πιθανό. Κραγιόν, μάσκαρα, πούδρες, κονσίλερκαι στην δική μου περίπτωση (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) κρέμες, αντηλιακα και lip balm, συσσωρεύονται στις τσάντες μας, τις βαραίνουν και γενικά δημιουργούν έναν μικρό χαμό! Έλα λοιπόν που θέλουμε να σταματήσει αυτό και επιτέλους να μην κυκλοφορούμε με το τσαντάκι του Sport Billy…

Ρωτήσαμε λοιπόν τους makeup artists

ποια είναι πραγματικά τα απαραίτητα για την τσάντα μας και μας απάντησαν! Πάμε να τα δούμε, 5 είναι μόνο!

The Body Shop Oils Of Life Intensely Revitalising Facial Oil

Ένα λάδι. Ένα θρεπτικό λάδι προσώπου μπορεί να φρεσκάρει το πρόσωπό σου στο λεπτό, να το ενυδατώσει και να το κάνει πιο λαμπερό στο λεπτό. Είναι must!

Benefit Roller Lash Mini

Μία μάσκαρα. Μία μάσκαρα είναι πάντα απαραίτητη γιατί, σε περίπτωση που δεν το ήξερες, μπορεί να μετατραπεί σε σκιά ΚΑΙ σε ευeliner alλά αυτά θα τα πούμε άλλη ώρα.

Bobbi Brown Pot Rouge for Cheeks & Lips στην απόχρωση Raspberry

Ένα κρεμώδες ρουζ. Το κρεμώδες ρουζ φοριέται με τα χέρια, δείχνει πάντα φυσικό και αν διαλέξεις την σωστή απόχρωση μπορεί να σε φρεσκάρει σε δευτερόλεπτα.

Κορρές Raspberry Matte Twist Lipstick στην απόχρωση Imposing Red

Ένα κόκκινο κραγιόν. Αν είναι ματ ακόμα καλύτερα! Δεν χρειάζεται πιστεύω να ξαναμιλήσουμε για την «μαγεία» του κόκκινου κραγιόν.

Too Cool For School Milky Face Mist

Ένα face mist. Ένα mist προσώπου μπορεί επίσης να σε φρεσκάρει και να τονώσει το πρόσωπό σου χωρίς να χρειαστεί να ξανακάνεις το μακιγιάζ σου από την αρχή!

Διάβασε ακόμα:

Top 10: Αυτά είναι τα αγαπημένα μας αντρικά αρώματα!

10 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις αν βαριέσαι να λουστείς

Εσύ θα δοκιμάσεις τα Rainbow Lashes;

Keywords
Τυχαία Θέματα