Αυτά είναι τα πιο σέξι πράγματα που ένας άντρας μπορεί να κάνει για μια γυναίκα!

Καθάρισμα
Κάθε γυναίκα που βλέπει τον αγαπημένο της να κάνει δουλειές στο σπίτι (να πλένει τα πιάτα, να βάζει πλυντήριο ή να σιδερώνει) είναι πολύ περήφανη γι’αυτόν και παράλληλα, σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία, τον βρίσκει και πολύ σέξι! Τελικά το πρότυπο του άντρα “του πολλά βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί” στις μέρες μας έχει ξεπεραστεί. Ο σέξι άντρας βάζει και μια σκούπα και παραμένει macho.

Αυτοπεποίθηση
Σε όλες τις υγιείς σχέσεις τα ζευγάρια πρέπει να μοιράζονται τα πάντα και να συμβουλεύεται ο ένας τον άλλον. Μια γυναίκα συχνά θέλει ο σύντροφός της να είναι ο μέντοράς της, συχνά όμως και ένας άντρας ψάχνει στήριγμα σε μια γυναίκα και για τις αποφάσεις του.. Αν, όμως, σε όλες τις συζητήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, ο άντρας αφήνει να φανεί πως δεν έχει αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα, αυτό λειτουργεί “ξενερωτικά” για τη γυναίκα. Οι γυναίκες συνήθως, έστω και ενδόμυχα, θέλουν από τους άντρες να κρατούν τα ηνία της σχέσης και να νιώθουν σιγουριά για τις αποφάσεις τους. Αυτό τις καθησυχάζει και όχι το αντίθετο.

Συμπόνια
Κάθε φορά που ένας άντρας δείχνει ότι καταλαβαίνει το πρόβλημα της συντρόφου του, εκείνη νιώθει όμορφα. Όσο πιο πολύ εκείνος αντιλαμβάνεται το πως νιώθει η γυναίκα που έχει στο πλευρό του και τη στηρίζει, από το πιο απλό μέχρι το πιο δύσκολο, τόσο περισσότερο εκείνη δένεται μαζί του και συναισθηματικά. Η συμπονετικότητα είναι κάτι που ενθουσιάζει πολύ περισσότερο τις γυναίκες από ότι οι ίδιοι οι άντρες νομίζουν.

Γοητεία
Ένας άντρας που ξέρει να πει ένα καλό αστείο, να είναι τζεντλεμαν -π.χ. να φιλήσει το χέρι της συντρόφου του ή να της ανοίξει την πόρτα- και να πει ένα έξυπνο κομπλιμέντο, βρίσκει πιο εύκολα το δρόμο για να κερδίσει την καρδιά μια γυναίκας. Αποδεικνύεται μάλιστα πως πολλές φορές είναι πιο σημαντικό ένας άντρας να είναι γοητευτικός από το να είναι αντικειμενικά ωραίος.

Διάβασε ακόμα: 4 λόγοι για να αφήσεις ανοιχτά τα φώτα κατά τη διάρκεια του σεξ!

Keywords
Τυχαία Θέματα