Αυτά είναι ευχάριστα νέα! Πασίγνωστος ηθοποιός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του

Αποτελούν ένα από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της showbiz με την σχέση τους να μετράει ήδη τέσσερα χρόνια. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Miles Teller και την καλλονή Keleigh Sperry!

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Αφρική και στο σαφάρι το οποίο προγραμμάτισαν ο ηθοποιός αποφάσισε να της κάνει μια ρομαντική πρόταση γάμου. Η Keleigh είπε το μεγάλο ”ναι” και οι δυο τους ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στην σχέση τους.

Τα νέα έγιναν γνωστά από την αδερφή του γνωστού

μοντέλου, Christine York, που ανέβασε μια φωτογραφία του ζευγαριού στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα:«Αυτοί οι δύο αρραβωνιάστηκαν όσο βρίσκονταν σε Αφρικανικό Σαφάρι το Σαββατοκύριακο που πέρασε! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι και η τελευταία από τις Sperry αρραβωνιάστηκε! Σας αγαπώ πολύ και τους δύο και είμαι εξαιρετικά χαρούμενη για αυτό το νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ελάτε πίσω να γιορτάσουμε»

These two got engaged while on an African Safari over the weekend!! Can’t believe the last Sperry girl is engaged! Love both of you guys to pieces and so incredibly happy for this new chapter in your love story! Now come home so we can celebrate @keleigh_sperry

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christie Sperry York (@christieyork) στις Αύγ 21, 2017, 5:59μμ PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα