Αφροδίτη Γραμμέλη: Η on air εξομολόγηση στο «Πρωινό μας» -«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση»

Κατά την διάρκεια της ομιλίας της στο TEDx, η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε για την κακοποίηση που υπέστη στο παρελθόν από πρώην σύντροφό της, δείχνοντας παράλληλα στο κοινό φωτογραφίες με τους μώλωπες που προκλήθηκαν στο πρόσωπό της από τα χτυπήματα.

Ένα μέρος από την ομιλία της προβλήθηκε σήμερα (2/12) στο «Πρωινό μας», με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ακούει προσεκτικά τα λόγια της YouTuber και να αποκαλύπτει ότι έχει υπάρξει και η ίδια σε κακοποιητική σχέση.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος τόνισε πως δικαιολογούσε τις ύβρεις και τις απειλές που δεχόταν, τονίζοντας ωστόσο πως έπρεπε να είχε φύγει από τη πρώτη στιγμή.

«Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση, όχι με χειροδικία. Ταυτίστηκα μαζί της γιατί περιέγραψε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αργείς πολύ να φύγεις στην αρχή κι αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος, ότι δικαιολογείς στην αρχή. Και τα ψαξίματα του κινητού, και τα βρισίδια και τις απειλές και τις προσβολές», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «πρέπει να φεύγουμε αμέσως, δηλαδή δεν γίνεται. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Αν το κάνει μία, θα το κάνει δύο».

Διαβάστε ακόμα:

Ελένη Καστάνη: Η εξομολόγηση για την ερωτική της ζωή -«Αν μπορούσα θα έκανα περισσότερα πράγματα και με πιο πολλούς συντρόφους»

Αντώνης Ρέμος για «Κιβωτό»: «Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ρώτησε την Κατερίνα Καινούργιου αν είναι έγκυος -Η on air αντίδραση της παρουσιάστριας

Keywords
Τυχαία Θέματα