Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι υποτιμητικά όσα είπε η Βίκυ Καγιά για τη μέση Ελληνίδα»

Ένα απόσπασμα από τις χθεσινοβραδινές auditions του GNTM προβλήθηκε στο «Πρωινό μας» με την Αφροδίτη Γραμμέλη να εκφράζει τη διαφωνία και την ενόχλησή της με τα λεγόμενα της Βίκυς Καγιά.

«Δεν είσαι μια καθημερινή γυναίκα, η καθημερινότητα είναι αυτή που βολεύει τους ανθρώπους και εσύ έχεις ξεβολευτεί. Δεν είσαι μία καθημερινή Ελληνίδα που βολεύεται στην μετριοπάθεια γιατί έτσι πρέπει να κάνει», είπε η Βίκυ Καγιά στην Ευπραξία, η οποία μετά το διαζύγιο αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό της στον χώρο της μόδας.

Η

απάντηση της Αφροδίτης Γραμμέλη

«Εάν κάνω μια σύνθεση με αυτά που είπε η κυρία Καγιά, είμαι μια μετριοπαθής επαναστάτρια. Έχω πάρει διαζύγιο και είμαι καθημερινή… Η Βίκυ Καγιά περιέγραψε την καθημερινότητά μας με μία απόσταση και έναν σνομπισμό. Η καθημερινότητά μας μπορεί να μην έχει πασαρέλα, ούτε τέτοιες εξάρσεις. Είμαστε εργαζόμενες, έχουμε παιδιά, έχουμε πάρει τα διαζύγια μας, για εμένα ήταν και μια ήττα το διαζύγιο, δεν ήταν ακριβώς επανάσταση», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη μη κρύβοντας την αντίθεσή της με όσα υποστήριξε η Βίκυ Καγιά.

Και πρόσθεσε: «Εγώ επένδυσα σε κάτι που δεν μου βγήκε, το χρεώθηκα και έφτιαξα τη ζωή μου από εκεί και πέρα. Δεν νιώθω όμως Μπουμπουλίνα. Θεωρώ ότι είναι υποτιμητική η περιγραφή της καθημερινότητας και της μέσης Ελληνίδας. Η μέση Ελληνίδα, δεν είναι ούτε βυθισμένη σε μια συνήθεια ούτε έχει αφήσει τον εαυτό της να την σέρνει η συνήθεια. Η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιάνος: Επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το «All Star Survivor» – Όσα είπε για τους παίκτες

 Εριέττα Κούρκουλου – Βύρων Βασιλειάδης: Με τον 6 μηνών γιο τους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Σύλβια Δεληκούρα: Ο λόγος που δεν έβλεπε το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» και η αποχή από την τηλεόραση

Keywords
Τυχαία Θέματα