Yπάρχει ένα χρώμα που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου

Η Leonie Hanne έχει καταφέρει να γίνει μια από τις αγαπημένες μας fashion bloggers, όχι μόνο εξαιτίας του στιλ της αλλά και λόγω του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς της. Η ίδια μέσα στο 2018 ξεκίνησε να δημοσιεύει κάποιες πιο σέξι φωτογραφίες καθώς αποκάλυψε πως μέσα σε αυτή τη χρονιά ένιωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή της και σταμάτησε να σκέφτεται τι θα πουν οι γύρω της. Η Leonie είναι πιο χαμηλών τόνων και όπως αποκαλύπτει στο instagram

φέτος αγκαλιάζει τη θηλυκότητά της και βρίσκει τον εαυτό της.

Η όμορφη blogger λατρεύει τα χειμερινά χρώματα και φέτος δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο πορτοκαλί χρώμα. Παρακάτω θα δεις πώς υιοθετεί αυτή την τάση με 4 διαφορετικούς τρόπους.

#1. Ένα χοντρό κασκόλ σε έντονη απόχρωση θα δείξει το look σου ακόμα πιο εντυπωσιακό. Ακόμα κι αν το παλτό σου είναι σε μουντή απόχρωση θα το ααβαθμίσεις σημαντικά προσθέτοντας ένα κασκόλ σε έντονο χρώμα.

#2. Η Leonie επιλέγει ugly sneakers με πορτοκαλί λεπτομέρειες και αμέσως το το τζιν της αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον.

#3. Μια μίντι φούστα σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα συνδυασμένη με μπεζ ή εκρού πουλοβεράκι είναι ιδανικός συνδυασμός για ένα άρτιο χειμερινό look.

#4. Tι κι αν τον χειμώνα φοριέται περισσότερο το πιο σκούρο πορτοκαλί χρώμα, η Leonie τολμάει και τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις που κάνουν αντίθεση με το γκρίζο χειμωνιάτικο τοπίο.

Διαβάστε ακόμα: 8 tips που θα μεταμορφώσουν την εικόνα σου και σoυ τα προτείνει το fashion icon Sienna Miller

Keywords
Τυχαία Θέματα