Xenia Adonts: 7 looks της πασίγνωστης influencer και πώς να τα αντιγράψεις!

Η Xenia Adonts είναι μια γυναίκα με στιλ και άποψη για τη μόδα και έχει ξεχωρίσει με τις στιλιστικές της επιλογές μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram. Η ίδια μας δείχνει τα αγαπημένα της looks και μας εμπνέει πάντα να δοκιμάζουμε νέα outfits και να εξελισσόμαστε συνεχώς. Ποιες είναι οι τάσεις που μας προτείνει για αυτόν τον μήνα;

#1. Denim on denim

Όσα χρόνια και αν περάσουν από τα 90s μέχρι και

σήμερα το trend denim on denim πάντα θα μας απασχολεί και πάντα θα το εξελίσσουμε. Η Xenia Adonts φοράει το δικό της τζιν με κρύσταλλα και το συνδυάζει με ασορτί jacket και λευκό t-shirt.

#2. Oversized suit

Tα oversized κοστούμια ήρθαν για να μείνουν και δεν πρόκειται να φύγουν από την ντουλάπα μας για πολλά χρόνια… Η Xenia φοράει το δικό της με crop top και πολλά αξεσουάρ και δημιουργεί το πιο ωραίο office look.

#3. Boyfriend shirt

Τα oversized πουκάμισα, τα boyfriend shirts αλλά και τα oxford shirts είναι τάσεις που αγαπάμε και θέλουμε να φοράμε στην καθημερινότητά μας.

#4. Total black

Η Xenia μας δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο για να υιοθετήσουμε ένα total black look και το outfit που μας προτείνει αποτελείται από μαύρο τζιν, μαύρο τοπ και διακριτικά κοσμήματα.

#5. Baggy jeans 

Το baggy jeans είναι σίγουρα η μεγαλύτερη τάση στα τζιν της σεζόν και η Xenia φοράει το δικό της με crop top και sneakers.

#6. Shackets + thong sandals

Tόσο τα shackets όσο και τα thong sandals είναι huge τάση που αγαπάμε πολύ και μας αρέσει να τα συνδυάζουμε μεταξύ τους, όπως κάνει η Xenia.

#7. Σατέν σορτς + denim jacket

To σατέν είναι ένα ύφασμα που αγαπάμε πολύ αυτή τη σεζόν και η Xenia μας δείχνει έναν εναλλακτικό τρόπο για να το προσθέσουμε στα everyday looks.

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που υιοθέτησε η Leonie Hanne και θα θέλεις να δοκιμάσεις ASAP

AYTA είναι τα μαγιό της Kylie Jenner που έχουν ξετρελάνει το instagram φέτος!

H Fashion Editor του Faysbook.gr προτείνει: 10 LBD που θα θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα