XXL hair: Είναι η μεγάλη και πιο απροσδόκητη τάση της φετινής χρονιάς!

Ένα χρόνο μετά τις πρώτες μέρες του lockdown και με τα κομμωτήρια να παραμένουν κλειστά τον περισσότερο καιρό,  το μόνο σίγουρο είναι πως τα μαλλιά σας μάκρυναν πολύ.

Αμέσως μόλις ο κομμωτή σας επέστρεψε στη θέση του εσείς κλείσατε ραντεβού για την απαραίτητη ανανέωση ξεκινώντας, πιθανότατα από το χρώμα.

Κι αν δεν πειράξατε το μήκος έχουμε να σας πούμε πως κάνατε πολύ καλά μιας και η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς είναι εμπνευσμένη από την Ραπουνέλ που σημαίνει

πως τα XXL μαλλιά είναι στο προσκήνιο μετά από πολλά χρόνια και ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών μιας και δεν θα χρειαστεί να τοποθετήσετε extensions.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amir.makeup (@amir.makeup)

Το συγκεκριμένο  look έρχεται σε αντίθεση με το bob που συνεχίζει να είναι η Νο 1 επιλογή αλλά οι celebrities δείχνουν ήδη να ακολουθούν την τάση με πρώτη και καλύτερη την Anya Taylor-Joy.

Το νέο, αγαπημένο μας beauty icon που μας άφησε άφωνες στις τελευταίες της εμφανίσεις με τα συγκλονιστικά, πολύ μακριά, κυματιστά, ξανθά μαλλιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Οι hairstylists υποστηρίζουν που αρκετές πελάτισσές τους μετά από το on-off lockdown αποφάσισαν να ακολουθήσουν την τάση. Το μόνο που ζήτησαν είναι να καθαριστούν οι άκρες που ήταν κατεστραμμένες.

Μην ξεχνάτε άλλωστε πως τα πολύ μακριά μαλλιά έχουν και την πρακτική τους πλευρά. Δείχνουν τέλεια ακόμη κι αν δεν έχουν το απόλυτο, επαγγελματικό styling ενώ μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τα πιο εντυπωσιακά updos.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa Cook ( Missy ) (@missysueblog)

Αν αποφασίσατε να αφήσετε τα πολύ μακριά μαλλιά στη ησυχία τους, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε τον κομμωτή σας για τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να χρησιμοποιείτε από εδώ και στο εξής ώστε να παραμείνουν δυνατά, υγιή και λαμπερά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kitty-blu.

Keywords
Τυχαία Θέματα