Viral trend: Πως να αντιγράψεις το messy bun της Pamela Anderson!

Mε το ντοκιμαντέρ στο Netflix που η Pamela Anderson, εμφανώς ισορροπημένη και προσγειωμένη, αφηγείται την ταραχώδη ζωή της, η διάσημη ηθοποιός ξαναέρχεται στο προσκήνιο και όλοι μιλούν για αυτήν.

Χθες εμφανίστηκε σε εκδήλωση και όλα τα φωτογραφικά φλας στράφηκαν επάνω της. Ξεχωρίσαμε την μπλε glittery σκιά στην κόγχη του ματιού της, που είναι must φέτος!

Το sex symbol

των 90’s, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις για την εποχή επιστρέφει, και όλα τα trends που είχε υιοθετήσει, αναβιώνουν!

Έτσι και το messy bun, που ήταν το χτένισμα statement, γίνεται viral στο TikTok, με άπειρα κορίτσια να υιοθετούν την τάση!

Δεν είναι τυχαίο, που στην πρεμιέρα της ταινίας “Pamela,a love story” στην οποία πρωταγωνιστεί στο Netflix, περιγράφοντας τα όσα έχει ζήσει, εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο hairstyle που την χαρακτηρίζει και άφησε εποχή!

Δες πως μπορείς να κάνεις και εσύ το messy updo:

@delaneychilds Replying to @dyatlovpasssss pam inspo on repeat #pamelaanderson #pamelaandersonhair #hairtutorial #messybun #messybuntutorial #cutehairstyles ♬ #doyalike – kazeWIW

Όπως είδες και στο βίντεο θα χρειαστεί να πιάσεις μια ψηλή αλογοουρά και έπειτα με ένα κωνικό ψαλίδι μαλλιών, να κάνεις μικρές μπούκλες!

Το πιάσιμο των μαλλιών, για να κάνεις τον ατημέλητο κότσο, είναι η εύκολη υπόθεση, αφού σκοπός είναι να δείχνει πάντα messy!

Ένα διαχρονικό trend, που σίγουρα θα το προσπαθήσεις!

Πηγή φωτογραφιών: Taylor Hill / Axelle/Bauer-Griffin/ Jon Kopaloff / Getty Images / Ideal Image

Μια ματιά ακόμα:

Coachella vibes: Τα hairstyles των fashion girls που ξεχωρίσαμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα