Villa of Roses: Ένας επίγειος παράδεισος στη Νάξο

Το καλοκαίρι έφτασε και τα νησιά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους ταξιδιώτες. Όλοι επιθυμούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Οι Κυκλάδες βρίσκονται κάθε χρόνο στις πρώτες επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές και όχι άδικα καθώς τα άσπρα σπίτια σε αντίθεση με τα καταγάλανα νερά συντελούν στην ολοκλήρωση ενός μαγευτικού τοπίου. Ένα από τα νησιά που αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες κάθε ηλικίας είναι η Νάξος. Το πλούσιο σε ποικιλία τοπίο που

συνδυάζει βουνό και θάλασσα κερδίζει τους επισκέπτες από την πρώτη στιγμή. Αν λοιπόν η Νάξος βρίσκεται στη λίστα σας για φέτος το καλοκαίρι επιλέξτε την και δεν θα χάσετε!

Όσο για τη διαμονή σας…δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από την Villa of Roses! H αυτόνομη παραθεριστική κατοικίαVilla of Roses είναι χτισμένη πάνω στην πλαγιά ενός λόφου εκπληκτικής φυσικής ομορφιάς στην τοποθεσία του Αγ. Πολύκαρπου στη Χώρα της Νάξου, μόλις 1 χλμ από την παλαιά πόλη και το λιμάνι της. Συνδυάζει ηρεμία, ζεστή φιλοξενία, πολυτέλεια, παροχές υψηλής ποιότητας και εύκολη πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού αλλά και στα μικρά γραφικά χωριά του.

Η διαμονή στη Villa of Roses προσφέρει στον επισκέπτη θέα στην ενδοχώρα του νησιού& τη θάλασσα απολαμβάνοντας στιγμές ηρεμίας στο περιβάλλοντα χώρο της μέσα στην αγκαλιά των τριαντάφυλλων. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε στη ξύλινη πέργολα-κιόσκι με τις άνετες μαξιλάρες στον κήπο της, απολαμβάνοντας τη θέα που προσφέρεται απλόχερα, καθώς και να απολαύσετε το πρωινό σας στην πέργολα στο αίθριο. Ο χώρος περιβάλλεται από πέτρινη μάντρα με πεζούλες από λουλούδια, δέντρα, θάμνους, όμορφες τριανταφυλλιές, κιούπια και φωτισμό τις βραδινές ώρες. Είναι άνετος και ιδανικός για το καλοκαιρινό παιχνίδι των παιδιών. Δεσπόζει το πέτρινο μαγκάνι (διακοσμητικό πηγάδι) στην μία άκρη του κήπου όπου και αυτό με τη σειρά του ομορφαίνει τον περιβάλλοντα χώρο.

Στη Villa of Roses μπορούν να φιλοξενηθούν από 2-6 ενήλικες στα τρία κομψά διακοσμημένα υπνοδωμάτια που διαθέτει. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα της κατοικίας, όπως και την ευκαιρία να ζήσει στιγμές μοναδικής χαλάρωσης στο άνετο καθιστικό της.

Στο μπάνιο της Villa of Roses προσφέρονται επώνυμα προϊόντα προσωπικής φροντίδας & υγιεινής, μπουρνούζια, παντόφλες αλλά και πετσέτες θαλάσσης ώστε ο επισκέπτης να απολαύσει ξέγνοιαστες διακοπές στο νησί της Νάξου. Αξίζει να σημειωθεί ότι διατίθεται υπηρεσία καθημερινής καθαριότητας από τους ιδιοκτήτες όσο και μικρές συμβουλές και οδηγίες για να περιηγηθείτε στο νησί.

Η Villa of Roses άνοιξε τις πόρτες της το καλοκαίρι του 2016 αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στους επισκέπτες της!

Εμείς σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.villaofroses.gr και κάντε άμεσα την κράτηση σας!

The post Villa of Roses: Ένας επίγειος παράδεισος στη Νάξο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα