Video: Ο Δημήτρης Στράτος μας προτείνει 4 super glam εορταστικά μακιγιάζ και we are living!

Ο Δημήτρης Στράτος εκτός από ταλαντούχος hair stylist είναι και φανταστικός makeup artist… το ήξερες; Κι όμως! Το χαμογελαστό αγόρι με τα «μαγικά χέρια» που επιμελείται τα υπέροχα μαλλιά της Φαίης μας είναι πολυτάλαντο και έχουμε τις αποδείξεις! Με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν, ο Δημήτρης εμπνεύστηκε από τις πασαρέλες του χειμώνα, από τις τελευταίες τάσεις και… από αυτό που θέλουμε εμείς τα κορίτσια (τη λάμψη, τι άλλο) και δημιούργησε 4 μοναδικά looks! Δες τα όλα παρακάτω και στο τέλος παρακολούθησέ τον να τα δημιουργεί

βήμα-βήμα!

Metallic μάτια και φλογερά χείλη
Είναι η πιο δημοφιλής τάση για τον χειμώνα και τις γιορτές και ταιριάζει σε όλες. Ο Δημήτρης λέει πως «αν δεν είσαι τόσο τολμηρή με τις μεταλλικές σκιές μπορείς να το συνδυάσεις με ένα χοντρό eyeliner».

Το eye liner στη γιορτινή του εκδοχή
Είναι ένα glam look που ταιριάζει σε όλες και σε κάθε περίσταση. Ο Δημήτρης συμβουλεύει: «Μπορείς εκτός από χρυσό να βάλεις και αλλά χρώματα όπως ασημί, μαύρο, μπλε ή λαδί glitter eyeliner».

Emerald Eyes
Σε αυτό το look, πρωταγωνιστής είναι η πράσινη σκιά την οποία ο Δημήτρης συνδύασε με καφέ χρώματα για να γίνει λιγο πιο casual. Αν θέλεις όμως, ο Δημήτρης προτείνε: «Μπορείς να την συνδυάσεις και με κόκκινα καφέ χρώματα όπως και με πορτοκαλί για πιο έντονο αποτέλεσμα».

Girly liner και χείλη για φίλημα
Ένα κοριτσίστικο flirty μακιγιάζ ιδανικό για κάθε κάλεσμα! Πρωταγωνιστής είναι τα χείλη και ανάλογα με την διάθεσή σου, ο Δημήτρης προτείνει: «Όποια απόχρωση και αν διαλέξεις, βάλε μία πιο ανοιχτή στο κέντρο για ζουμερό, ομπρέ αποτέλεσμα».

Ωραία, τα είδες… Δες τώρα και πως να τα κάνεις! Πάτα play kαι κράτα σημειώσεις και μην ξεχάσεις να ακολουθήσεις τον Δημήτρη στο Instagram για ακόμα περισσότερη έμπνευση!

Διάβασε ακόμα:

Video! Τα #TweedNails είναι το πιο εύκολο nail art που θα κάνεις φέτος!

Το χρώμα της χρονιάς για το 2018 είναι το Ultra Violet και σου έχουμε τέλειες προτάσεις για να το υιοθετήσεις!

Ξέρεις γιατί η γαλλική κοτσίδα λέγεται… γαλλική;

Keywords
Τυχαία Θέματα