Victoria Beckham και Meghan Markle έχουν στο νεσεσέρ τους αυτό το εμβληματικό προϊόν!

Οι αγαπημένες μας celebrities, ευτυχώς τόσο για εμάς όσο και για εσάς αποκαλύπτουν πολύ συχνά τα προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ που αγαπούν πολύ και χρησιμοποιούν καθημερινά αλλά και στις επίσημες εμφανίσεις τους.

Υπάρχουν μάλιστα κάποια τα οποία δεν αποχωρίζονται τα τελευταία, πολλά χρόνια. Τα περισσότερα είναι εμβληματικά, κλασικά και τα προτείνουν και οι προσωπικοί τους beauty experts.

Το τελευταίο που ανακαλύψαμε είναι η πούδρα που λατρεύουν οι Victoria Beckham

και Meghan Markle. Δύο γυναίκες με τέλειο δέρμα, φυσική λάμψη και minimal προσέγγιση όσο αφορά στο μακιγιάζ.

Τόσο η Beckham όσο και η Meghan προτιμούν το no makeup make up look που σημαίνει πως δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην άψογη βάση αποφεύγοντας τις υπερβολές σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά.

Το προϊόν που υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ τους είναι η Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder που κρατά το δέρμα δροσερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Παράλληλα μειώνει τους πόρους, καλύπτει λεπτές γραμμές και ατέλειες χωρίς να δημιουργεί το ενοχλητικό cakey εφέ. Στην ουσία, είναι μια πούδρα κατάλληλη για όσες από εσάς δεν αγαπάτε τις πούδρες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Mercier (@lauramercier)

Η Victoria έχει μοιραστεί με τους followers το μυστικό της υπέροχης επιδερμίδας της με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου μεταξύ άλλων φαίνεται και το συγκεκριμένο προϊόν.

Η Meghan Markle λάτρεψε την συγκεκριμένη πούδρα όταν ο make up artist Daniel Martin την χρησιμοποίησε στο νυφικό μακιγιάζ της και έκτοτε ορκίζεται σ’ αυτή. Ο Martin αποκάλυψε πως την εφάρμοσε στην T-Zone και στα υπόλοιπα σημεία του προσώπου που είχαν γυαλάδες. 

Κι εμείς από την πλευρά μας σας προτείνουμε να είναι το δώρο που θα κάνετε στον εαυτό σας τα φετινά Χριστούγεννα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

DIY: Lip balm που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια!

Δείτε όλα τα προϊόντα μακιγιάζ που φόρεσε η Sofia Vergara στην τελευταία της εμφάνιση!

Keywords
Τυχαία Θέματα