Trend Alert: H Chiara Ferragni μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε τις καλοκαιρινές μας ζακέτες

Η Chiara Ferragni έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις ζακέτες και κατά καιρούς τη βλέπουμε να τις φοράει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Μπορεί να έχεις συνδέσει τις ζακέτες με πιο χαμηλές θερμοκρασίες αλλά όπως θα δεις παρακάτω υπάρχουν πάρα πολλά σχέδια, κοντομάνικα και μη, που μπορείς εύκολα να υιοθετήσεις στα καθημερινά σου looks.

Tα loungewear σύνολα που έχουν καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια είναι ιδανικά για τις πιο casual χαλαρές καλοκαιρινές στιγμές σου. Η Chiara επιλέγει ένα crop κοντομάνικο ζακετάκι και το συνδυάζει τέλεια με ασορτί σορτς.

Τα

βράδια στο νησί που οι θερμοκρασίες πέφτουν μπορείς άνετα να φορέσεις μια μακρυμάνικη ζακέτα με μια μίνι φούστα, όπως ακριβώς κάνει η γνωστή επιχειρηματίας.

Για τις βραδινές εξόδους σου στο νησί ακολούθησε το παράδειγμα της Chiara και συνδύασε το τζιν σου με ένα ζακετάκι…και τίποτα άλλο από μέσα.

Όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας πριν από λίγες ημέρες η Chiara έκανε μερικές πολύ εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε μια από αυτές την είδαμε να ποζάρει μπροστά από ένα εκκλησάκι με φλοράλ μίνι φούστα και ασορτί ζακετάκι.

Θέλεις να προσθέσεις μερικές ζακέτες στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα; Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα must have κομμάτια.

Shop the trend

Ζακέτα από Sugarfree
Αγορά εδώ!

Ζακέτα από La Redoute
Αγορά εδώ!

Ζακέτα με δαντέλα από Celestino
Αγορά εδώ!

Ζακέτα από About you
Αγορά εδώ!

Ριπ κοντή ζακέτα από Celestino
Αγορά εδώ!

Κοντή ζακέτα από Celestino
Αγορά εδώ!

Zακέτα Noisy May από Forebelle
Αγορά εδώ!

Ζακέτα NA-KD από Forebelle
Αγορά εδώ!

Διαβάστε περισσότερα:

Η Fashion Editor προτείνει: 15 μάξι φούστες που έχουμε ερωτευτεί

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα