Top Chef: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Το Top Chef ήρθε στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το δημοφιλέστερο show μαγειρικής στον κόσμο που αριθμεί πάνω από 15 βραβεία Emmy και περισσότερες από 20 επιτυχημένες σεζόν προβολής στην Αμερική, έκανε πρεμιέρα εχθές το βράδυ (5/9).

Εχθές μάλιστα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη μαγειρική δοκιμασία στο Top Chef, με τους τρεις κριτές να ξεχωρίζουν τα τρία πιάτα με την καλύτερη επίδοση.

Τα τρία αυτά πιάτα άνηκαν στην Ειρήνη Γιωργουδίου, στον Νικόλα Χωματά και

στην Μαρίνα Χρονά.

Σήμερα (6/9), αφού οι τρεις τους επέλεξαν χρώμα για την ομάδα τους, ξεκίνησαν να διαλέγουν τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα στην ομάδα της Ειρήνης με το πράσινο χρώμα θα είναι: ο Δημήτρης Τσίκιλης, η Αγάπη Μιχελή, ο Χρήστος Γκιόλα και ο Καλλίνικος Τουλούπας.

Στην ομάδα του Νικόλα με το μπλε χρώμα: ο Στάθης Χρηστίδης, η Βάγια Σταυρακάκη, ο Σάκης Αθανασιάδης και ο Τζώρτζης Παπανικολάου.

Στην ομάδα της Μαρίνας με το πορτοκαλί χρώμα: ο Λευτέρης Δασκαλάκης, ο Βαγγέλης Μορφινός, ο Κάρολος Μιχαηλίδης και ο Σωτήρης Βασιλείου.

Οι ομάδες κλήθηκαν να μαγειρέψουν για παιδιά, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, μιας και οι μικροί φίλοι τους είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.

Ωστόσο, η ομάδα που έχασε ήταν η πράσινη και έτσι οι συμμετέχοντες χρειάστηκε να μαγειρέψουν ξανά, σε ατομική δοκιμασία αυτή τη φορά, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Εκείνος που συγκέντρωσε τα περισσότερα αρνητικά σχόλια και απέσπασε όχι και τόσο καλή κριτική ήταν ο Χρήστος Γκιόλα και έτσι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Διαβάστε ακόμα:

Αποχώρησε η Ελένη Γερασιμίδου από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη – «Είναι πικραμένη»

Πρώην παίκτης του MasterChef αποχωρεί από τις κουζίνες μετά από 12 χρόνια

Mad Clip: Η νέα ανάρτηση της συνεργάτιδάς του που παντρεύτηκε λίγες ώρες πριν τον θάνατό του

Keywords
Τυχαία Θέματα