Tom Ford: «Το νέο μου άρωμα διεγείρει το πνεύμα και τις αισθήσεις»

Δεκατέσσερα χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο άρωμα Private Blend, κι όμως ο Tom Ford καταφέρνει μέχρι σήμερα να μας εκπλήσσει με κάθε νέα δημιουργία του για την iconic συλλογή – το ίδιο και αυτή τη φορά, με ένα ελιξίριο που ακροβατεί ανάμεσα στον στοχασμό και την ηδονή.

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα άρωμα που αντανακλά την εσωτερική αίσθηση στοχασμού και διαλογισμού», εξηγεί ο ίδιος και προσθέτει:

«Το Ébène Fumé είναι άκρως αισθησιακό, διεγείρει το πνεύμα, τη διάθεση και τις αισθήσεις …αυτό πιθανώς αποτελεί την ύψιστη αίσθηση πολυτέλειας που υπάρχει».

Στο νέο αυτό οσφρητικό κοκτέιλ, πρωταγωνιστεί το εξαγνιστικό ξύλο Palo Santo, που αγκαλιάζεται σφιχτά με σαγηνευτικό Aφρικανικό Έβενο, διεγείροντας τις αισθήσεις και χαλαρώνοντας τις αναστολές, σε μία απόκρυφη μυσταγωγία απόλυτης γαλήνης. Βασισμένο στην ιεροτελεστία του Palo Santo, το άρωμα αποπνέει μια υπερβατική αύρα από ζεστά ξύλα, δροσερά βότανα, γήινες ρητίνες και πολυτελή άνθη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Το Ébène Fumé είναι μια ανάσα εξαγνισμού και απόλυτης ευφορίας. Ανοίγει με την χαρακτηριστική ευωδιά που απελευθερώνει ο καπνός του Palo Santo, μία νότα με εξαγνιστικές ιδιότητες από το θρυλικό ξύλο που καίγεται σε ναούς. Το Palo Santo απελευθερώνει μια μυστικιστική ευωδιά από γήινες νότες, ξύλα, εσπεριδοειδή, λιβάνι και μια χαλαρωτική αύρα από πευκοβελόνες – μαζί του σε αυτό το τελετουργικό άνοιγμα, έρχεται το absolute από μαύρο πιπέρι και τα φύλλα βιολέτας. Στην  καρδιά του Ébène Fumé ξεδιπλώνονται νύξεις καπνού, δέρματος και ξηρών ξύλων που σκιαγραφούν τον χαρακτήρα του έλαιου cade αλλά και η ζεστή, κομψή ρητίνη από absolute λάβδανου από την Ισπανία. Η εσάνς από πάπυρο φλερτάρει με υπέροχα τριαντάφυλλα καθώς ο αφρικάνικος έβενος απλώνει το νυχτερινό, σαγηνευτικό πέπλο του, που υφαίνεται με εξαίσιες νότες από δέρμα και ρητίνες, ενώ από τη βάση του αρώματος αναδύονται βαλσαμικές νότες και ξύλο guaiac.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TOM FORD BEAUTY (@tomfordbeauty)

Όσο για το μπουκάλι, ακολουθεί τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό της συλλογής Private Blend με διάφανο καφέ γυαλί και mahogany καπάκι. Τα 50ml θυμίζουν πιόνι από σκάκι και τα 250ml είναι ένα αντικείμενο design για το μπουντουάρ.

Cover photo by John Shearer/WireImage

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτό το nail trend είναι τέλειο για χειμώνα και μπορείς να το κάνεις πανεύκολα στο σπίτι!

Η Beyoncé πήγε το french mani σε άλλο επίπεδο και οι fans της εκστασιάζονται!

Taylor Swift: Το συγκλονιστικό κόκκινο κραγιόν της έκανε ρεκόρ στο Google search! Ποιο είναι;

Keywords
Τυχαία Θέματα