To τελευταίο beauty look της Kim Kardashian είναι “ανθισμένο” και συγκλονιστικό!

Η Kim Kardashian, μπορεί να περνά δυσκολίες όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, μια και όλοι γράφουν πως ο Kanye West έχει φύγει από το σπίτι τους και είναι ζήτημα ημερών η υπογραφή του διαζυγίου της, αλλά παραμένει επαγγελματίας. Τίποτα δεν την πτοεί.

Λανσάρει τη νέα της beauty collection και φωτογραφίζετε με ένα από τα ωραιότερα looks ever.

Πρόκειται για την

νέα καμπάνια της ανοιξιάτικης συλλογής μακιγιάζ του brand της, KKW Beauty (η ονομασία του πιθανότατα θα αλλάξει μετά το διαζύγιο) στη φωτογράφιση της οποία τη βλέπουμε με ένα υπέροχο eye make up look και ένα ακόμη ωραιότερο hairstyle.

Πρόκειται για ένα μεταμοντέρνο cat eye σε υπέροχες μοβ-ροζ αποχρώσεις ενώ στα μαλλιά της φορά ένα τεράστιο μπουκέτο λουλούδια.

Τα χείλη της έχουν την εμβληματική nude απόχρωση και περίγραμμα με πιο σκούρο χρώμα ενώ ζυγωματικά και φρύδια είναι τέλεια τονισμένα, όπως πάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian)

H ανοιξιάτικη κολεξιόν ονομάζεται Matte Mauve & Matte Honey και η Kim λέει: “Αγάπησα τις 90’s matte συλλογές τόσο πολύ που ήθελα να επαναλάβω την ιδέα. Στη συγκεκριμένη φωtογραφία βλέpετε το μοβ ματ αλλά ακολουθούν και εκείνες με το μέλι. Η collection αποτελείται από δύο ολοκαίνουριες 10-Pan Pressed Powder Palettes, 4 Blushes, 6 Matte Lipsticks και 6 Lip Liners. Όλα σε matte υφή σε πλούσιες mauves αποχρώσεις αλλά και φωτεινές και θερμές μελί. Η Matte Mauve & Matte Honey Collection λανσάρονται την Παρασκευή 12. 02 στις 12 pm”.

Και εμείς είμαστε σίγουρες για ακόμα μια φορά πως η τέλεια συλλογή της θα γίνει ανάρπαστη μέσα σε χρόνο dt!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Απολέπιση: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν απλώσετε στο δέρμα σας το αγαπημένο σας scrub!

Τα δύο συλλεκτικά κραγιόν της Rosie Huntington-Whiteley έχουν τις αποχρώσεις που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα