To μανικιούρ της Miley Cyrus είναι ανοιξιάτικο, χαριτωμένο και μπορείτε να το δημιουργήσετε μόνες σας πανεύκολα

H Miley Cyrus είναι beauty icon με έναν δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Υιοθετεί τις πιο εξεζητημένες και ιδιαίτερες τάσεις ενισχύοντας την εικόνα του ατίθασου κοριτσιού που έχει στήσει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Ήταν από τις πρώτες celerbities που απόκτησαν το mullet cut, ένα από τα μεγαλύτερα trends της φετινή χρονιάς ενώ το look της σε κάθε εμφάνιση

ή φωτογράφηση συζητιέται πολύ.

Και τώρα έρχεται με το ωραιότερο, ανοιξιάτικο nail look να αποδείξει πως παρ’ όλα αυτά παραμένει ρομαντική και ονειροπόλα. Η Cyrus μίλησε για όλες τις beauty συνήθειες στο τελευταίο επεισόδιο του νέου της Instagram Live Show που ονομάζεται Bright Minded.

Εξήγησε μεταξύ άλλων πως έκοψε μόνη της τις αφέλειες, πως πειραματίζεται με το μακιγιάζ ενώ μένει σπίτι και παράλληλα έδειξε σε όλες τις θαυμάστριες της πως μπορούν να κάνουν ένα εύκολο, ανοιξιάτικο μανικιούρ έχοντας στο πλάι της την celebrity nail artist Steph Stone.

H Stone εκτός από τη Cyrus επιμελείται επίσης τα nail looks των Lucy Boynton, Lili Reinhart, Camila Mendes και Billie Eilish. Στο συγκεκριμένο video έδειξε πως μπορείτε να κάνετε μόνες σας τρία διαφορετικά μανικιούρ. Με σύννεφα, animal print και floral.

Πρόκειται για τα looks που ακολουθούν:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steph stone (@stephstonenails) στις 31 Μάρ, 2020 στις 12:44 μμ PDT

Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τα αγαπημένα σας βερνίκια και να δημιουργήσετε ένα από τα παραπάνω looks σήμερα κιόλας.

Και κάτι ακόμη: Παρακολουθήσετε τα lives της Cyrus, είναι στ΄ αλήθεια διασκεδαστικά.

Διαβάστε ακόμη:

H Rosalia έκοψε μόνη της αφέλειες -Είναι τέλειες αλλά καλό είναι να μην την αντιγράψετε!

Οι ειδικοί λύνουν όλες τις beauty απορίες που έχετε τώρα που μένετε σπίτι

Keywords
Τυχαία Θέματα