To μανικιούρ της Lizzo στα American Music Awards ήταν εκτυφλωτικό και ότι πιο glam έχετε δει τελευταία

H Lizzo είναι τραγουδίστρια και  της αρέσει να προκαλεί. Το πετυχαίνει πάντα και μάλιστα με τους ωραιότερους τρόπους. Στην τελευταία της εμφάνιση στα American Music Awards το look της ήταν ρετρό και glam. Το χτένισμα της ήταν εμπνευσμένο από τα 60’s όγκο στην κορυφή και γενναίες δόσεις spray χτενίσματος. Κρατούσε στα χέρια το πιο μικροσκοπικό τσαντάκι που έχετε δει ποτέ, το οποίο δεν χωρά τίποτα φυσικά, το οποίο συνδύασε

με το επίσης vintage φόρεμα της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri Ishizu (@erierilady) στις 24 Νοέ, 2019 στις 4:26 μμ PST

Ως εδώ όλα καλά. Η εκτυφλωτική λεπτομέρεια όμως ήταν τα νύχια της που ήταν καλυμμένα με κρύσταλλα. Με την πρώτη ματιά στο μανικιούρ της το μυαλό μας πήγε στο βράδυ της Πρωτοχρονιάς αφού θα θέλαμε όσο τίποτα να υποδεχτούμε το 2020 με αυτό ακριβώς το nail look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri Ishizu (@erierilady) στις 24 Νοέ, 2019 στις 10:03 μμ PST

Η προσωπική nail artist της Lizzo, Eri Ishizu εμπνεύστηκε το look από τις εμφανίσεις της πελάτισσας της στη σκηνή. “Όλα τα φώτα πέφτουν πάνω της όταν είναι στη σκηνή και αυτός είναι ο λόγος που θέλαμε κάτι πολύ αστραφτερό και ταυτόχρονα classy” είπε η Ishizu. Χρειάστηκαν τρεις ώρες για να δημιουργήσει το συγκεκριμένο μανικιούρ αφού έπρεπε να τοποθετήσει με προσοχή 40-60 μικρά κρύσταλλα διαφορετικού μεγέθους αλλά και να τοποθετήσει τεχνητά νύχια στη Lizzo.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη eri Ishizu (@erierilady) στις 25 Νοέ, 2019 στις 10:30 πμ PST

Για να χαρίσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη χρησιμοποίησε ένα shimmer βερνίκι ως βάση και πιο συγκεκριμένα το OPI Nail Lacquer, Glitter to my Heart. “More is More” δηλώνει η nail artist. “Το συγκεκριμένο βερνίκι δεν είναι υπερβολικό αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ότι καλύτερο αφού κάλυψε τα κενά ανάμεσα στα κρύσταλλα”. 

Ναι, δεν είστε star και το πιθανότερο είναι να μην εμφανιστείτε σε κάποια σκηνή μέσα στις γιορτές. Αλλά πρέπει να παραδεχτείτε ότι έστω και μία μοναδική βραδιά πρέπει να αντιγράψετε το συγκεκριμένο μανικιούρ. Δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Και τις δύο βραδιές οι υπερβολές επιτρέπονται, μη σας πούμε πως επιβάλλονται.

Το μόνο που σας παρακαλούμε είναι να προετοιμάσετε την μανικιουρίστ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημιούργησε στην Camila Cabello δύο από τα ωραιότερα hairstyles των AMAs

American Music Awards: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα