To μανικιούρ της Kourtney Kardashian είναι η τέλεια ιδέα για το weekend!

Η Kourtney Kardashian είναι μία από τις διάσημες αδερφές και ίσως η πιο διακριτική. Είναι δραστήρια στα social media αλλά όχι στο βαθμό που εκτίθεται για παράδειγμα η Kim.

Όσον αφορά στο beauty look της, παραμένει πιστή στα μακριά καστανά μαλλιά της ενώ αγαπάει το nude make up. Τα νύχια της έχουν φυσιολογικό μήκος και είναι φυσικά  σε αντίθεση με τα stilletos των Khloe και Kylie

Το

τελευταίο της μάλιστα μανικιούρ είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends και η ωραιότερη ιδέα για το weekend που πλησιάζει και τις καλοκαιρινές διακοπές σας. Πρόκειται για ένα french manicure με έντονες αποχρώσεις στα tips

Το look δημιούργησαν η Kim Truong και η Diem του διάσημου nail salon @nailsbydiem που βρίσκεται στο Los Angeles. Τόσο οι nail artists όσο και η Kourtney αποκάλυψαν το french mani στα stories μπροστά από την αγαπημένη τσάντα της reality star η οποία έχει τις ίδιες αποχρώσεις με τα tips.

Είναι ίσως το πιο χαριτωμένο matchy matchy που έχουμε δει τελευταία. Εμείς σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα μιας και είναι chic και τέλειο ειδικά αν δεν είστε fan των υπερβολικών nail art designs.

Τι λέτε κορίτσια; Σας αρέσει; Πόσες από εσάς θα το υιοθετήσετε άραγε; Εμείς πάντως είμαστε έτοιμες να πάρουμε τηλέφωνο την μανικιουρίστ μας και να κλείσουμε ραντεβού.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Το λάθος που κάνετε με τη ρετινόλη και πρέπει να το σταματήσετε τώρα!

Ξηρή επιδερμίδα: Οι 5 βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα