To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο! (Mέρος ΙΙ)

Αναρωτιέσαι τι δώρο θα πάρεις στον αγαπημένο σου αυτές τις γιορτές; Η παρακάτω λίστα με όλα τα ζώδια θα σε βοηθήσει να επιλέξεις κάτι που θα του αρέσει στα σίγουρα.

#Δίδυμος: Ο Δίδυμος θα σου δώσει πολλά στοιχεία για το χριστουγεννιάτικο δώρο που θέλει ώστε να νιώσει σίγουρος πως δεν θα του πάρεις κάτι που δεν θα του αρέσει. Συγκεκριμένα αυτό το ζώδιο θέλει να έχει τον έλεγχο ακόμα και στα δώρα που παίρνει από τους γύρω του. Αυτό είναι καλό για τους άλλους γιατί πάντα ξέρουν τι χρειάζεται ο Δίδυμος που έχουν στη ζωή τους, γιατί τα αποκαλύπτει όλα μόνος του.

#Ζυγός: Ο Ζυγός έχει την

αίσθηση του στιλ στο πετσί του! Έτσι οτιδήποτε καλόγουστο πάντα του αρέσει. Αν θα είναι αυτό ένα όμορφο βάζο για το σπίτι ή ένα ωραίο σακάκι, δεν τον πειράζει αρκεί να είναι στιλάτο.

#Λέων: Ο Λέων έχει αδυναμία στα ακριβά δώρα και ειδικά στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Είναι ένα εγωκεντρικό ζώδιο και θέλει πάντα να τονίζει αυτή την πλευρά του εαυτού του. Ένα κόσμημα, ένα ζευγάρι παπούτσια, ένα σακάκι είναι πάντα καλές ιδέες για τον άντρα Λέων.

#Καρκίνος: Ο Καρκίνος θέλει κάτι πιο ψαγμένο για να νιώσει ευτυχισμένος. Ένα δώρο που έχει σχέση με τις ρίζες του θα εκτιμηθεί δεόντως. Αν για παράδειγμα είναι από κάποιο χωριό, μπορεί να εκτιμούσε ένα ταξίδι στα χωριά που μεγάλωσε ή μερικά παραδοσιακά προιόντα από τον τόπο του που θα τον κάνουν να αισθανθεί πιο κοντά στα μέρη του.

#Yδροχόος: Τέλος, ο Υδροχόος θέλει δώρα με κάποιο πιο ουσιαστικό μήνυμα. Καλό θα ήταν λοιπόν να μην του αγοράσεις απλά ένα ρούχο, ή ένα κερί αλλά ένα δώρο με κάποιο μήνυμα που θα τον κάνει να αισθανθεί έμπνευση.

Διαβάστε ακόμα: Πρω1νό 18/12: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα για το Σαββατοκύριακο

To ιδανικό χριστουγεννιάτικο και πρωτοχρονιάτικο δώρο για κάθε ζώδιο!

Τι πρέπει να προσέξεις αν φλερτάρεις με έναν Τοξότη!

Keywords
Τυχαία Θέματα