To eyebrows look που θα λατρέψετε

Οι make up artists τον τελευταίο καιρό μας εκπλήσσουν με καλό ή κακό τρόπο. Οι εμπνεύσεις τους κάποιες φορές είναι μαγικές και κάποιες άλλες κακόγουστες όπως για παράδειγμα τα Χριστουγεννιάτικα φρύδια που είδαμε και μας τρόμαξαν λιγάκι η αλήθεια είναι.

Και στα φρύδια θα παραμείνουμε γιατί είναι ένα από τα σημεία του προσώπου που μας έχει απασχολήσει τα τελευταία χρόνια. Μέχρι και το 2000 περίπου γνωρίζαμε ότι τα λεπτά φρύδια είναι cool και trend. Λίγο μετά όμως ήρθε η επανάσταση και παράλληλα η Cara Delevingne. Εκείνη που με τα φαρδιά και έντονα φρύδια της έμελλε να αλλάξει τα πάντα. Φυσικά

εκεί ξεκίνησε το δικό μας δράμα αφού αν θέλαμε να ακολουθήσουμε ένα από τα μεγαλύτερα trends των τελευταίων χρόνων θα έπρεπε να αποκτήσουμε το look της Cara. Κάτι δύσκολο αφού με τόση αποτρίχωση στο μικροσκοπικό σημείο του προσώπου ήταν σχεδόν ανέφικτο. Το μολύβι φρυδιών πήρε μόνιμη θέση στο νεσεσέρ μας και μαζί με τη μάσκαρα έγιναν τα δύο προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε καθημερινά και ανελλιπώς.

Και ύστερα ήρθαν οι Kardashian και μας έμαθαν τι είναι το microblade, σε απλά ελληνικά το tattoo φρυδιών. Αφού και για εκείνες ήταν δύσκολο να αποκτήσουν το εφηβικό τους σχήμα στα φρύδια βρήκαν έναν εναλλακτικό τρόπο ο οποίος έγινε τόσο δημοφιλής όσο και το contouring, τη μέθοδο που επίσης μας σύστησαν οι διάσημες αδερφές με αρχηγό την Kim.

Kαι αφού πλέον καταλήξαμε στο σχήμα και το χρώμα οι make up artists συνεχίζουν να μας προτείνουν eyebrow looks κάποια από τα οποία είναι εξεζητημένα και μη εφαρμόσιμα και κάποια άλλα ιδιαίτερα χαριτωμένα όπως αυτό που δημιούργησε η make up artist Victoria Vasquez ενόψει του Αγίου Βαλεντίνου (αρχίσαμε!). Πρόκειται για ένα μικρό κενό στην άκρη του φρυδιού σε σχήμα καρδιάς.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Vasquez (@donthaveasecret) στις 7 Οκτ, 2018 στις 10:18 πμ PDT

Για να το πετύχει χρησιμοποίησε ένα sticker σε σχήμα καρδιά ώστε να αποτριχώσει το συγκεκριμένο σημείο ενώ για να χαρίσει ένταση άπλωσε το μολύβι φρυδιών Anastasia beverly Hills Brow wiz και για να το σταθεροποιήσει το Dip Brow Pomade.

Διαβάστε ακόμη:

Τα χτενίσματα του weekend που θα δημιουργήσετε σε 5 λεπτά

Τα beauty προϊόντα που θα αλλάξουν τη ζωή σας

Keywords
Τυχαία Θέματα