To eye make up look της Chiara Ferragni είναι ιδανικό και για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για το επόμενο zoom!

H Chiara Ferragni σε λίγες μέρες θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί της και είναι πανευτυχής. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ενημερώνει τους 22,5 εκατομμύρια followers για όλες τις δραστηριότητες και την καθημερινότητά της όσο και για τα beauty looks που υιοθετεί.

Η Chiara άλλωστε δεν σταμάτησε λεπτό να φωτογραφίζεται και να μοιράζεται με τους θαυμαστές της τις αγαπημένες της συνήθειες.

Ειδικά τα make up looks που απόκτησε τους τελευταίους μήνες είναι super

λαμπερά και εύκολα να αντιγράψετε. Το τελευταίο της όμως είναι συγκλονιστικό χωρίς υπερβολές και κατάλληλο τόσο για την αυριανή μέρα όσο και για κάθε weekend του χειμώνα. Φυσικά, μπορείτε να το υιοθετήσετε και στο επόμενο zoom.

Η Ιταλίδα influencer άπλωσε στα βλέφαρα μια ασημί σκιά με glitter που φώτισε τόσο το βλέμμα όσο και ολόκληρο το πρόσωπο. Η ίδια μάλιστα σχολίασε: “Glitter baby is back” αφού οι λάμψεις στα μάτια είναι και πάλι μεγάλη τάση.

Χάρισε ακόμη μεγαλύτερη ένταση με δύο στρώσεις μάσκαρα ενώ κράτησε τα χείλη και τα ζυγωματικά σε ουδέτερους τόνους. Τα φρύδια της άψογα όπως πάντα, έχουν άψογο σχήμα και χρώμα ολοκληρώνοντας το eye look με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni)

Το μόνο που θα χρειαστείτε για να αντιγράψετε το look της Chiara είναι η κατάλληλη σκιά την οποία θα απλώσετε με τα δάχτυλα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

O make up artist της Rihanna σας αποκαλύπτει δύο τέλεια tips για το κονσίλερ!

Η Kate Middleton με το νέο της hair look είναι πιο μοντέρνα και chic από ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα