To χρώμα στα μαλλιά που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο είναι ζωηρό και δροσερό σαν καλοκαιρινό φρούτο!

Το χρώμα στα μαλλιά δεν είναι πλέον μια απλή υπόθεση. Μέχρι πριν από λίγο καιρό γνωρίζαμε τις βασικές αποχρώσεις που είχαν απλές και κατανοητές ονομασίες. Η νέα γενιά των haircolorists όμως δείχνει να έχει απίστευτη φαντασία και να εμπνέεται από απίθανα πράγματα όπως είναι τα μανιτάρια, η ρευστή καραμέλα και τα  muffin. Επίσης χρησιμοποιούν περισσότερες από μία τεχνικές ώστε να πετύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Είναι η νέα γενιά και πολύ μας αρέσει.

Κάθε

σεζόν μέσα από το Instagram πλέον αποκαλύπτουν τις αποχρώσεις στα μαλλιά που θα είναι τάση κι εμείς δεν μπορούμε παρά να σας ενημερώνουμε. Όσες δεν αλλάξατε το χρώμα των μαλλιών σας πριν τις διακοπές ακολουθώντας το παράδειγμα των stars που έβαψαν τα μαλλιά στα μέσα του καλοκαιριού, θα το κάνετε όταν επιστρέψετε. Άλλωστε ενόψει της νέας σεζόν μια αλλαγή τη θέλετε, το ξέρουμε. Ο κομμωτής σας θα έχει γυρίσει ξεκούραστος και ενήμερος αλλά κι εσείς δεν πάτε πίσω. Επίσης έχετε εμάς που δεν σταματάμε να σας ενημερώνουμε για οτιδήποτε καινούριο.

Και έχουμε ήδη ένα ακόμη νέο όσο αφορά τα μαλλιά: Ένα χρώμα που θα συζητηθεί πολύ. Ονομάζεται Ginger Peach και είναι φωτεινό, χαρούμενο και υπέροχο. Κινείται ανάμεσα στο γνωστό σε όλες σας ginger αλλά έχει μια ροδακινί πινελιά που τους χαρίζει ένα γλυκό και ρομαντικό φινίρισμα. Ταιριάζει σε όλες σχεδόν τις επιδερμίδες αλλά πρέπει να σας πούμε ότι κολακεύει ιδιαίτερα τις ανοιχτόχρωμες.

Αν έχετε σκούρα μαλλιά πρέπει να έχετε υπομονή μιας και δεν θα μπορέσετε να το αποκτήσετε με μία επίσκεψη στον κομμωτή σας. Αλλά αξίζει τον κόπο. Αν έχετε ανοιχτή απόχρωση τα πράγματα είναι ευκολότερα. Επίσης μην ξεχνάτε ότι θα πρέπει να το φροντίζετε με τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης ώστε να μην ξεθωριάσει και πάντα.

Και κάτι ακόμη: Δείχνει τέλειο σε όλα τα μήκη και χτενίσματα. Εμείς σας προτείνουμε να υιοθετήσετε το Ginger Peach το συντομότερο δυνατό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hair Decoded (@hairdecoded) στις 2 Ιούλ, 2019 στις 2:35 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Parsons NJ Haircolorist (@hairsoakedinbleach) στις 26 Ιούλ, 2019 στις 11:55 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva & Co. Wigs (@evaandcowigs) στις 31 Ιούλ, 2019 στις 10:52 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Абрамова Лина (@hairfactory_moscow) στις 23 Απρ, 2019 στις 12:49 μμ PDT

Διαβάστε ακόμη:

Το μανικιούρ της Gigi Hadid είναι δροσερό, ζουμερό, χρωματιστό και πρέπει να το αντιγράψετε!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για να μην ξυρίζετε τα πόδια σας καθημερινά στις διακοπές

Keywords
Τυχαία Θέματα