To athleisure style της πιο cool influencer θα σε κάνει να βγάλεις τα αθλητικά ρούχα από την ντουλάπα

Η Rocky Barnes είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας influencers και πάντα μας κερδίζει με το στιλ αλλά και την προσωπικότητά της. Η ίδια έχει πάνω από 2.6 εκατομμύρια followers και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μας δείχνει το στιλ της κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

#1. Η Rocky Barnes συνδυάζει το κολαν εγκυμοσύνης που καλύπτει

όλη την κοιλιά με ένα crop φουτεράκι και sneakers δημιουργώντας ένα κομψό και athleisure look.

#2. Η γνωστή fashionista έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ολόσωμα κολάν και η ίδια τα ταιριάζει με statement δερμάτινα πανωφόρια για εντυπωσιακά looks που υιοθετεί από το πρωί μέχρι το βράδυ.

#3. Τα πλεκτά φορέματα είναι huge τάση για φέτος και η Rocky Barnes φοράει το δικό της σε εκρού τόνο (ένα χρώμα που αγαπάμε ιδιαίτερα) και το συνδυάζει με δερμάτινο jacket και sneakers με γούνα και πορτοκαλί κορδόνια.

#4. Φόρεσε το κολάν σου όπως κάνει και η Rocky Barnes με ένα εκρού φουτεράκι με φερμουάρ και over the knee boots. Τα bucket hats με γούνινες λεπτομέρειες είναι τέλεια αξεσουάρ για να ολοκληρώσει το look.

#5. Για τις πιο αθλητικές εμφανίσεις σου φόρεσε το κολάν με sneakers και ένα puffer jacket και είσαι έτοιμη! Πρόσθεσε ένα σκουφάκι και μερικά αξεσουάρ και ξεκίνα τη μέρα σου δυναμικά και με άψογο στιλ.

#6. Οι φόρμες που φοριούνται ως σετ είναι επίσης huge τάση και η Rocky Barnes επιλέγει τις δικές της σε καφέ τόνο. Η γνωστή fashionista που σύντομα θα γίνει μαμά για δεύτερη φορά συνδυάζει τις φόρμες της με sneakers και εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου και δείχνει υπέροχη.

Διαβάστε περισσότερα:

Halle Berry, Joey King & Heidi Klum έκαναν εμφανίσεις με άκρως εντυπωσιακά outfits – Αντέγραψε το στιλ τους

Η Emily Ratajkowski επιλέγει μια από τις πιο hot αποχρώσεις του Χειμώνα!

New Hot Trend: Τα sluffer είναι τα παπούτσια που θα γίνουν viral αυτή τη σεζόν (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα