Tip of the day: Σέταρε τα προϊόντα περιποίησής σου

Ήξερες πως τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου αλληλοσυμπληρώνονται; Κι όμως! Το serum λειτουργεί συνδυαστικά με την κρέμα ημέρας ή νύχτας, η μάσκα συνεργάζεται με το καθαριστικό και η κρέμα ματιών λειτουργεί καλύτερα παρέα με τα «αδελφάκια» της. Πολλές φορές (τις περισσότερες δηλαδή) αγοράζουμε προϊόντα περιποίησης από διαφορετικά brands. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος όμως αν αναλογιστείς πόσο καλύτερη δουλειά θα κάνουν αν έχουν την ίδια… βάση αυτά τα προϊόντα θα καταλάβεις.

Θα φέρουμε ως παράδειγμα την λατρεμένη μας σειρά Eva

Belle που έχουμε δει πως κάνει θαύματα και επειδή το ψάξαμε, ξέρουμε πως τα καταφέρνει. Το ολοκληρωμένο σύστημα Eva Belle έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της επιδερμίδας από τα πρώτα σημάδια του χρόνου. Ανεπτυγμένο από τα σύγχρονα, εξειδικευμένα εργαστήρια της φαρμακευτικής βιομηχανίας INTERMED με αυστηρές προδιαγραφές, είναι σχεδιασμένο ανταποκρίνεται σε κάθε πτυχή των συνεπειών της γήρανσης. Με ένα μοναδικό συνδυασμό δραστικών συστατικών, η σειρά προσφέρει προηγμένη αντιρυτιδική φροντίδα. Αυτός ο συνδυασμός συστατικών είναι στην καρδιά όλων των προϊόντων Eva Belle και γι᾽αυτό όλα μαζί συνεργάζονται για να σου χαρίσουν το ωραιότερο δέρμα που είχες ποτέ. Από τον καθαρισμό ως και την εντατική περιποίηση η Eva Belle είναι το δικό σου Glam Squad! Διάβασε και θα καταλάβεις…

Καθαρισμός! Eva Belle Foam
Περιέχει απαλούς καθαριστικούς παράγοντες και είναι εμπλουτισμένος με εκχύλισμα μολόχας. Έτσι, προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει το δέρμα, απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ ενώ παράλληλα ενυδατώνει και καταπραΰνει.

Μάσκα! Eva Belle Hydrating Face Dressing
Δημιουργεί περιβάλλον με ιδανική υγρασία όπου προάγει την διαδικασία ανάπλασης και προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζοντας από ερεθισμούς. Πως τα καταφέρνει; Περιέχει βιο-κυτταρίνη και υαλουρονικό νάτριο που ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την επιδερμίδα, απαλύνει και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι λοιπόν απαραίτητη αν θέλεις να δώσεις ένα boost δροσιάς και ενυδάτωσης στο δέρμα σου.

Ορός! Eva Belle Serum
Προσφέρει εντατική αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση ενώ παράλληλα βοηθά στην ανάπλασή της. Λειαίνει και γεμίζει ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες και χαρίζει στο δέρμα σου πιο νεανική, λαμπερή όψη. Όλα αυτά τα καταφέρνει με την πρωτοποριακή του σύνθεση που περιλαμβάνει ισοφλαβόνες σόγιας, κολλαγόνο, υαλουρονικό οξύ και πολύτιμες βιταμίνες C & E.

Κρέμα ματιών! Eva Belle Eye Cream
Γεμίζει και λειαίνει τις ρυτίδες στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις σακούλες. Πως; Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση και την τριπλή μεταλλική κεφαλή με τις μπίλιες μασάζ!

Κρέμα ημέρας! Eva Belle Day Cream
Ενυδατώνει σε βάθος, περιποιείται και προστατεύει την επιδερμίδα χάρη στο SPF 15 που περιλαμβάνει. Είναι ιδανική για χρήση μετά το Eva Belle Serum και η ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου!

Κρέμα νύχτας! Eva Belle Night Cream
Βοηθά στην ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας όσο εσύ κοιμάσαι! Είναι θρεπτική, με πλούσια υφή και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος ώστε να ξυπνήσεις εμφανώς ανανεωμένη.

Εντατική ανάπλαση! Eva Belle Restore Booster
Οι μαγικές σταγόνες που χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας. Το εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ η μαργκόσα με την αντιφλεγμονώδη δράση της μειώνει τους ερεθισμούς. Η ενισχυμένη σύνθεση με calendula, επανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα ,εξασφαλίζοντας ορατή λάμψη και παράλληλα, προστατεύει το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και επιταχύνει την αποκατάσταση του μετά από αισθητικές μικροεπεμβάσεις.

Εντατική αποτοξίνωση! Eva Belle Detox Booster
Οι σωτήριες σταγόνες που αποτοξινώνουν και αναζωογονούν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη της. Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba δρα ως αποτοξινωτικός παράγοντας και το Πράσινο Τσάι ως αντιοξειδωτικός θωρακίζοντας την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς παράγοντες που την επιβαρύνουν καθημερινά, όπως το στρες, οι ρύποι, και η ηλιακή ακτινοβολία. Τέλος, η Potentilla Erecta ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζει λάμψη, επιβραδύνοντας τη φωτογήρανση.

Όπως αντιλαμβάνεσαι, μιλάμε για ένα σύστημα ολοκληρωμένης περιποίησης που έχει σαν μοναδικό στόχο να σε κάνει πιο όμορφη όποιο και αν είναι το lifestyle σου… χρειάζεται να κοιτάξεις αλλού; Σέταρε λοιπόν την περιποίησή σου και άσε το glam squad της Eva Belle να ασχοληθεί με την ομορφιά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα