Tina Turner: Πέθανε σε ηλικία 83 ετών η «Bασίλισσα του Rock’n Roll»

Την τελευταία της πνοή άφησε στα 83 της χρόνια η πασίγνωστη αγαπημένη τραγουδίστρια Tina Turner. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από εκπρόσωπό της το απόγευμα της Τετάρτης 24/5. Μέσα σ’ όλα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι πέθανε ήσυχα μετά από μακρά ασθένια.

«Η Tina Turner, η «Bασίλισσα του Rock’n Roll» πέθανε ήσυχα σήμερα σε ηλικία 83 ετών μετά από μακρά ασθένεια,

στο σπίτι της στο Kusnacht, κοντά στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ο κόσμος χάνει έναν θρύλο της μουσικής και ένα πρότυπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση για τον θάνατο της τραγουδίστριας.

BREAKING: Singer Tina Turner has died at the age of 83 after a long illness in her home in Küsnacht near Zurich, Switzerland, her spokesman has saidhttps://t.co/iBjGZgOV1h pic.twitter.com/f5gqwk4uTR

— The Telegraph (@Telegraph) May 24, 2023


Λίγα λόγια για την Tina Turner

Γεννήθηκε το 1939 στο Νάτμπους του Τενεσί. Το πραγματικό της όνομα ήταν Anna Mae Bullock. Η καριέρα της ξεκίνησε τη δεκαετία του ’50, όταν τραγουδούσε με τον Ike Turner. Την δεκαετία του ’70 ξεκίνησε η σόλο καριέρα της και αναγνωρίστηκε παγκοσμίως.

Έχει κερδίσει οκτώ βραβεία Grammy και έχει το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και στο St. Louis Walk of Fame.

Το 2000 η TinaTurner έγινε η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες συναυλίες μέσα σε έναν χρόνο. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνης της οποίας οι επιτυχίες βρίσκονται στο top 40 επί έξι συνεχόμενες δεκαετίες.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Συναντήθηκαν ξανά στο πλατό μετά από 17 χρόνια!

Τάκης Ζαχαράτος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Δεν του άρεσε που τον σατίριζα» -Θα του μιλούσε αν τον έβλεπε τυχαία;

Survivor All Star -Γιώργος Κόρομι: «Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι επικίνδυνος -Γίνονται μαγειρέματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα