The Voice: Βούρκωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη-Τι συνέβη;

Tα Knockouts του  The Voice of Greece ολοκληρώθηκαν και το βράδυ της Παρασκευής (29/11) ξεκίνησαν τα Battles και οι τέσσερις coaches έπρεπε να αποφασίσουν ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση.

Όταν ανέβηκαν στη σκηνή ο Κωνσταντίνος Τσιμούρης και ο Μανώλης Μπρίμπο από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη η τραγουδίστρια “λύγισε” και βούρκωσε, καθώς η απόφαση που έπρεπε να παρει ήταν δύσκολη.

“Είναι η χειρότερη μου… Το ήξερα, το διαπίστωσα στην πρώτη πρόβα ότι με τα δυο αυτά παιδιά θα έχω

ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα από όλα τα άλλα!”, ανέφερε αρχικά και συνέχισε: “Ο Μανώλης έχει έναν κόσμο που με συγκίνησε από την αρχή, μια βαθιά καλοσύνη. Θεωρώ ότι είναι σπάνια και εύχομαι, αν συνεχίσεις να είσαι σε αυτό τον χώρο, να την αναζητάς συχνά και να την βρίσκεις ακόμα συχνότερα. Όσο για εσένα Κωνσταντίνε μου, η αλήθεια είναι πως με έχεις εντυπωσιάσει και με έχεις εκπλήξει. Ήξερα ότι είσαι ένας τραγουδιστής με πάρα πολλές δυνατότητες όμως δεν ήξερα ότι είσαι τόσο καλό παιδί, ρε παιδί μου. Πραγματικά. Είχα λάθος εικόνα για εσένα και πολύ στεναχωριέμαι. Λυπάμαι που κάποιος από εσάς… Έχω δεθεί πολύ μαζί σας και σας εκτιμώ”!

Η τραγουδίστρια βουρκωμένη αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία να συνεχίσει στο παιχνίδι στον Μανώλη! 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Σπαλιάρας: Ζευγάρι με παίκτρια του Greece’s Next Top Model 2; 

Η Αναστασία Παντούση αποκαλύπτει πώς αντέδρασε όταν της έγινε η πρόταση για το “Κόκκινο Ποτάμι”! 

Το ΡΙΚ ανακοίνωσε επίσημα τον εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision 2020! 

Keywords
Τυχαία Θέματα