The Voice: Ποιος γνωστός τραγουδιστής θα διαγωνιστεί στα Blind Auditions;

Το The Voice επιστρέφει αυτό το Σάββατο (18/9) μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ!

Οι coaches ετοιμάζονται να πάρουν θέση στις κόκκινες καρέκλες και αυτή τη χρονιά υπάρχει μια αλλαγή που ανακοινώθηκε και επισήμως με την κυκλοφορία του τρέιλερ για τη νέα σεζόν.

Όπως είχε ήδη γίνει γνωστό, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δε θα βρίσκεται στο show. Στην κόκκινη καρέκλα και σε ρόλο coach θα δούμε τον Κωνσταντίνο

Αργυρό, με την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Πάνο Μουζουράκη να παραμένουν στις θέσεις τους!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Κωνσταντίνος Αργυρός πρόκειται στα Blind Auditions να αντικρίσει έναν παλιό του γνώριμο στη σκηνή ως υποψήφιο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής Παναγιώτης Ψάλτης, ο οποίος έκανε μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν με το κομμάτι «Άγγελέ μου», θα δοκιμάσει την τύχη του στο σόου όπου και θα κάνει τις καρέκλες να γυρίσουν.

Όσο για τον ποιον κριτή θα επιλέξει, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αυτός θα είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αφού οι δυο τους δένονται με παλιά γνωριμία καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στο Fame Story.

Διαβάστε ακόμα:

The Bachelor: Αρραβωνιασμένη η Αθηνά New York που διεκδικεί τον Αλέξη Παππά; -Η πραγματική της ηλικία

Φίλος του μοντέλου με την κοκαΐνη αποκαλύπτει: «Έκανε δύο δουλειές για τα προς το ζην, τη συνάντησα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη»

Δημήτρης Παπανικολάου: Αποκάλυψε ότι έχει σύνδρομο Άσπεργκερ -Η συγκλονιστική εξομολόγηση

Keywords
Τυχαία Θέματα