The Black Bachelor: Ξεσπούν οι σεναριογράφοι κατά του Μήτση – «Απαράδεκτο, του επιστρέφω το δηλητήριο»

Οι σεναριογράφοι της σειράς «The Black Bachelor», Μάριος Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, μίλησαν στο Πρω1νό για την αυστηρή κριτική του Χρήστου Μήτση για την ταινία τους. Μετά το ξέσπασμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη, οι σεναριογράφοι πήραν θέση στο θέμα και τοποθετήθηκαν κατά του κριτικού κινηματογράφου.

Αρχικά, τον λόγο πήρε η Σοφία Καζαντζιάν λέγοντας: «Είμαστε χαρούμενοι με την πρεμιέρα της ταινίας! Με την κριτική δεν έχουμε ασχοληθεί, δεν την έχουμε διαβάσει κιόλας. Δεν μας ενδιαφέρει, ούτε θα εστιάσουμε στην κριτική του κύριου Μήτση

αλλά μας ενδιαφέρει το σχόλιο γιατί είναι κάτι παραπάνω από κριτική αυτό που γίνεται.

Όταν ζούμε σε μία τόσο δύσκολη εποχή που καθημερινά συντονιζόμαστε για να μετρήσουμε θανάτους και διασωληνώσεις, δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιεί κάποιος το βήμα του για να εκφράζει τη στενοχώρια του που ο covid-19 που δεν κατάφερε να κάνει τους πρωταγωνιστές αυτής της τετραλογίας να νοσήσουν έτσι ώστε να μη ξαναδουλέψουν».

Στη συνέχεια, ο Μάριος Ιορδάνου είπε: «Απαράδεχτο ήταν το σχόλιο! Στη ζωή αυτή υπάρχουν αυτοί που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και αυτοί που εμποδίζουν αυτούς που κάνουν πράγματα και δημιουργούν και βγάζουν δηλητήριο. Η κακία όμως πίνει το μισό από το δικό της δηλητήριο. Το δηλητήριο του Μήτση του το επιστρέφω και τον κερνάω. Στην υγειά σου»

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να δεχτώ χιούμορ για ένα τέτοιο θέμα. Όταν άνθρωποι δίπλα μας πεθαίνουν, όταν εγώ πήγα να πεθάνω πριν από λίγο καιρό, δεν δέχομαι σχόλια για τον covid και δεν δέχομαι να συνδυάζουν τον covid με την ταινία. Δεν μας αφορά η άποψή του, είναι πρόβλημά του. Την ταινία την κρίνει ο κόσμος και όχι ο Μήτσης».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Έκλεισε! Αυτή είναι η τελική δεκάδα των διασήμων που φεύγει για Άγιο Δομίνικο

 Βαρύ πένθος για τη Μέγκι Ντρίο – Πέθανε η μητέρα της από κορονοϊό

 Κρατερός Κατσούλης: Επιστρέφει στο Star λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του – Τι θα κάνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα