The Bachelor: “Ράγισε” καρδιές η Μαγδαληνή με τις αποκαλύψεις για τα παιδικά της χρόνια

Στο νέο επεισόδιο του The Bachelor, ο Παναγιώτης Βασιλάκος βγήκε ραντεβού με τη Μαγδαληνή, με την οποία πέρασαν τον χρόνο τους κάνοντας ιππασία, αλλά και πικνίκ.

Κατά τη διάρκεια που ο περιζήτητος εργένης έκανε διάφορες ερωτήσεις στη διαγωνιζόμενη, έτσι ώστε να τη μάθει καλύτερα, η Μαγδαληνή κατάφερε να τον συγκινήσει με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που βίωσε και “ράγισε” καρδιές με τα όσα εξομολογήθηκε.

“Δεν ξέρω αν εσύ

μεγάλωσες σε αλάνα που έπαιζες μπάλα με παιδάκια, έτσι μεγάλωσα και εγώ μέχρι τα 12 μου γιατί μετά έφυγα από την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν. Δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια. Η ζωή μου έδωσε πολλά χαστούκια από μικρή και το μεγαλύτερο χαστούκι ήταν όταν μας πήραν από τους γονείς μου. Πήραν εμένα και την αδελφή μου. Εγώ μεγάλωσα σε οικοτροφείο θηλέων στην Μυτιλήνη.  Οι γονείς μας δεν είναι όπως οι φυσιολογικοί γονείς που φορτίζουν τα παιδάκια τους και ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν. Οπότε η πρόνοια θεώρησε αναγκαίο να μας πάρουν. Έγινε κάποιο δικαστήριο και πήραν εμένα και την αδελφή μου, κανονικά θα έπαιρναν όλα τα αδέλφια μου αλλά ήταν μόνο θηλέων. Τα αδέλφια μου είχαν μάθει και αυτά πώς να επιβιώνουν από πολύ μικρά, διότι στο σχολείο δεν μας έκανε κανένας παρέα γιατί ήμασταν βρώμικοι, έπρεπε να μας κάνουν μπάνιο στο σχολείο αλλά.”, είπε και απομακρύνθηκε από τον Παναγιώτη Βασιλάκο. 

Φυσικά, εκείνος την ακολούθησε και συζητήσαν για τα όσα του αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Καβγάς στο The Bachelor: “Την επόμενη φορά θα βρεθεί το κεφάλι σου μέσα στη λεκάνη” 

The Bachelor: Δάκρυσε η Αντζελίνα-“Με εξοργίζει η διπροσωπία που ανακαλύπτω…” 

Έδωσαν “μάχη” στο Bachelor για μια ανθοδέσμη από τον Παναγιώτη Βασιλάκο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα