Tα μοντέλα στο show του οίκου Gucci δεν κράταγαν τσάντες…αλλά ανθρώπινα κεφάλια

Ένα εκπληκτικό show παρουσίασε ο οίκος Gucci στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο. O σχεδιαστής του brand, Alessandro Michele, μετέτρεψε τον χώρο της επίδειξης σε χειρουργείο και τα μοντέλα εμφανίστηκαν κρατώντας στο χέρι τους είτε ανθρώπινα κεφάλια (που έμοιαζαν απίστευτα αληθινά) είτε baby dragons είτε άλλα περίεργα όντα.

Αρχικά το θέαμα του show μπορεί να ήταν λίγο ανατριχιαστικό αλλά το νόημα πίσω από αυτήν την ιδέα του σχεδιαστή ήταν πιο βαθύ.

Ο οίκος Gucci ανέφερε στον λογαριασμό του στο instagram: «Η ιδέα αντικατοπτρίζει το έργο ενός σχεδιαστή – την πράξη κοπής, συγκόλλησης και ανακατασκευής υλικών και υφασμάτων για τη δημιουργία μιας νέας προσωπικότητας και ταυτότητας. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι χαρακτηριστικά ενός χειρουργείου και του περιβάλλοντος γύρω από αυτό: το PVC στους τοίχους και τα δάπεδα, οι πόρτες πυρκαγιάς με panic-bars, οι λαμπτήρες LED και οι πλαστικές καρέκλες μοιάζουν με αυτά που βρίσκονται σε μια αίθουσα αναμονής. Ο φωτισμός LED είναι έντονος, λευκός και εκτυφλωτικός.»

Keywords
Τυχαία Θέματα