Survivor: Ξέσπασε ο Πάνος Καλίδης για τις κατηγορίες ότι έκλεψε το λάδι!

Στο αποψινό επεισόδιο η Ασημίνα Ιγγλέζου πήγε στο αυτοσχέδιο καλυβάκι του Πάνου Καλίδη και βρήκε ένα μπουκάλι λάδι και το αποκάλυψε στους συμπαίκτες της. Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν έκρυψε την ενόχλησή της και έκανε γνωστό πως το λάδι ανήκει στα τρόφιμα που εξαφανίζονταν από την παραλία των “Διάσημων” χωρίς να γνωρίζει κανείς το πώς.

Μάλιστα, η Ανθή Σαλαγκούδη  και ο Περικλής Κονδυλάτος κατηγόρησαν τον Πανό Καλίδη ότι το έκλεψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα. 

Στο “Συμβούλιο

του Νησιού” η κόκκινη ομάδα αποφάσισε να αποκαλύψει τον εντοπισμό του λαδιού και ουσιαστικά να κάνουν γνωστό ότι ο τραγουδιστής το έκρυβε.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: “Κάποια στιγμή ψάχναμε λάδι για να κάνουμε πιτάκια και δεν είχαμε και λάδι και δυστυχώς ο Πάνος το έκρυψε. Ή το έπαιρνε από τις προμήθειες ή το βρήκε, που δύσκολα θα μπορούσε να βρει”.

Ο Πάνος Καλίδης που βρίσκεται πια στην αντίπαλη ομάδα, ξέσπασε για τις κατηγορίες που δέχτηκε και τόνισε πως δεν έκλεψε ποτέ λάδι.

“Ντροπή τους που το έχουν σίγουρο. Δεν έκλεψα ποτέ λάδι. Είμαι έτοιμος να σκάσω για αυτό που κατηγορούμαι. Για το λάδι ήταν υπεύθυνος κάποιος κάθε βδομάδα. Την εβδομάδα που χάθηκε το λάδι νομίζω ήταν η Κάτια. Την επόμενη είπα να μπω εγώ υπεύθυνος που ξέρω. Το πήρα εγώ και είχαμε περίσσεμα. Ντροπή τους, κλέφτης δεν υπήρξα ποτέ. Να ορκιστούν στα παιδιά τους αν βρήκαν στην καλύβα τους λάδι.”, είπε ο τραγουδιστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: “Από τη στιγμή που η Ανθή βγήκε η πιο δημοφιλής ο Τριαντάφυλλος άρχισε να τη ‘γλείφει’ με ξεδιάντροπο τρόπο”

Αλλαγές στο Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τη ψηφοφορία του κοινού

MasterChef 5: Υποψήφια του πρώτου κύκλου επέστρεψε-Πήρε τα τρία “ναι”;

Keywords
Τυχαία Θέματα