Survivor: “Πάγωσε” η Μαριαλένα όταν είδε τον πρώην σύντροφό της – «Έχουμε χωρίσει και έχει έρθει με την γκόμενά του»

Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο παρακολουθούν αυτή τη στιγμή οι τηλεθεατές στο Survivor…

Πέντε νέοι παίκτες μπήκαν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και η είσοδος δύο παικτών τάραξαν ιδιαίτερα την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αφού στη Μπλε ομάδα εντάχθηκε ο πρώην σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης και η νυν σύντροφός του, Χριστίνα Κεφαλά.

Όταν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αντίκρυσε τον πρώην σύντροφό της “πάγωσε” και δεν έδειξε ιδιαίτερα ευχαριστημένη με αυτή την προσθήκη στην καλύβα της ομάδας της.

«Το Survivor

είναι το παιχνίδι των ανατροπών και μας το ξεκαθαρίζει για άλλη μια φορά, τι να πω μπήκε ο πρώην μου από εκεί που δεν το περίμενα. Ένας άνθρωπος που έχω ζήσει μια ιστορία στο παρελθόν δύο μήνες που είμασταν εδώ δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο, η νέα προσθήκη να είναι εκείνος. Έχουμε χωρίσει πριν λίγους μήνες και έχει έρθει με την γκόμενα του…Πραγματικά έχω φάει 60 μέρες σε αυτό το παιχνίδι και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελα να συμβεί. Δεν θέλω να μου ρίξει την ψυχολογία θα πορευτώ με αυτό και δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα από αυτά που ήδη υπάρχουν», δήλωσε on camera η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Δείτε στο βίντεο την αντίδρασή της:


Διαβάστε περισσότερα:

Survivor! Μαριαλένα Ρουμελιώτη – Σάκης Κατσούλης: Δείτε κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού

Πέμη Ζούνη: «Μου έριξε χαστούκι στην σειρά και μου άνοιξε η μύτη»

Δημήτρης Λιγνάδης: Αυτοί είναι οι 8 λόγοι για τους οποίους εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του

Keywords
Τυχαία Θέματα