Survivor: Όλα όσα δήλωσαν οι Διάσημοι λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο – VIDEO

Το μεσημέρι της Δευτέρας, οι παίκτες του Survivor αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο. Οι Διάσημοι έφτιαξαν τη βαλίτσα τους, ανασυγκροτήθηκαν σωματικά και ψυχικά και είναι έτοιμοι να βιώσουν την εμπειρία του παιχνιδιού επιβίωσης.

Η κάμερα της εκπομπής ΕΔΩ συνάντησε τους παίκτες στο αεροδρόμιο και εξασφάλισε τις δηλώσεις τους λίγο πριν μπούνε στο αεροπλάνο με προορισμό την Καραϊβική.

«Πίεσα λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και έκανα προετοιμασία τον τελευταίο μήνα», είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος

και συνέχισε: «ήρθε η στιγμή να δούμε αν μέσα σε όλη αυτή την κακουχία μπορείς να κρατήσεις την ηθική και τα πιστεύω σου και να μην λυγίσεις σε οτιδήποτε». Η Κατερίνα Δαλάκα με τη σειρά της ξεκαθάρισε πως η πρώτη απάντηση που έδωσε στην παραγωγή ήταν αρνητική αλλά τελικά αποφάσισε να πει το μεγάλο ”ναι” αφού της αρέσουν τα δύσκολα.

«Νιώθω όμορφα, έχω και αγωνία για το άγνωστο, αλλά θα ζήσουμε μία μοναδική εμπειρία. Το σκεφτόμουν από πέρυσι, είχα την πρόταση, αλλά φέτος τα κατάφερα. Πάω με άγνοια κινδύνου», ανέφερε η Όλγα Φαρμάκη, ενώ η Ξένια απο τους REC αποκάλυψε: «είμαι πολύ φίλη με τα αθλήματα! Όταν ήρθε η πρόταση ένιωσα περίεργα, αλλά χάρηκα γιατί αυτό είναι μια ευκαιρία να ζήσω κάτι καινούργιο, αλλά και μία εμπειρία που θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα