Survivor: Ο κακός χαμός στους Διάσημους-“Κάνει reality γιατί δεν το έχει αγωνιστικά”!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018 είδαμε μια στιγμή έντασης ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου και τον Σώζων Παλαίστρο Χάρο. Η γυμνάστρια ζήτησε από τον Σώζων να της λέει της ίδιας αν κάτι τον ενοχλεί και να μην μιλάει γι’ αυτήν πίσω από την πλάτη της. Ο παίκτης αρνήθηκε πως την κατηγόρησε, γι’ αυτό και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ωστόσο, όταν βρέθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού έγινε ο κακός χαμός. Η Εύη αποκάλυψε στον Σάκη Τανιμανίδη πως ψήφισε τον Σώζων γιατί είπε πράγματα για εκείνην πίσω από την πλάτη της. Ο παίκτης

το αρνήθηκε και την κατηγόρησε ευθέως ότι θέλει να κάνει reality: «Θέλεις να κάνεις ριάλιτι γιατί δεν το έχει αγωνιστικά». H γυμνάστρια ξαφνιασμένη του απάντησε: «Εγώ κάνω ριάλιτι; Εσύ μιλάς για εμένα πίσω από την πλάτη μου! Είπες για μένα ότι ανέφερα λάθος αριθμό καρυδών που είχαμε διαθέσιμες ενώ δεν ισχύει!»

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η Εύη ζήτησε από τους συμπαίκτες της, αν και εφόσον κάποιος το επιθυμούσε να πει δημόσια τα όσα άκουσαν τον Σώζων να λέει για εκείνην, καθώς εξακολουθούσε να τα αρνείται. Τότε, η Σκαρώνη αποκάλυψε πως ο παίκτης της είπε ότι η Εύη κάνει reality γι’ αυτό και τράβηξε το θέμα με τις καρύδες.

Στην κουβέντα μπήκε και η Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και ο Στέλιος Κρητικός ανεβάζοντας κι άλλο τους τόνους.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Σαλταφερίδου-Χάρο-«Μη μου μιλάς απότομα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα