Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί επιτέθηκε στον Αγγελόπουλο

Η Σόφη Πασχάλη στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor μίλησε για όλα. Καλεσμένη στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αναφέρθηκε στις συνθήκες διαβίωσης στον Άγιο Δομίνικο ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον λόγο που επιτέθηκε στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Η γνωστή γυμνάστρια δέχτηκε τη θύελλα των αντιδράσεων του κοινού μέσα από τα social media

μετά την αποχώρηση της εξαιτίας της επίθεσής της στον Ντάνο. «Δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που έχει ενοχλήσει», είπε η παίκτρια των Διάσημων και πρόσθεσε: «ο,τι αντιμαχίες υπήρχαν με όλους, υπήρχαν και με τον Γιώργο». Σχετικά με το συμβάν με το ψάρι αποκάλυψε: «Όσα είπα για το ψάρι ήταν ένα παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ τι έχει συμβεί. Ήμασταν διάσπαρτοι. Ήταν μια απόφαση που πήραμε όλοι μαζί γιατί είχαμε πει ότι θα τα ξαναβρούμε», και συνέχισε: «Είχαμε βάλει έναν κανόνα: να φέρνουμε ό,τι υπάρχει από θέμα τροφής στο τραπέζι θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν τέλειο κόσμο όλοι, ότι είμαστε ομάδα και το αποτέλεσμα ήταν ότι κάποιοι δεν ήταν».

Η Σόφη Πασχάλη δε δίστασε να δηλώσει μεταξύ άλλων πως Χρανιώτης, Αγγελόπουλος και Σπαλιάρας έχουν δημιουργήσει μια κλίκα μέσα στην ομάδα. Η συνέντευξη έκλεισε με την ίδια να ζητάει σαν χάρη να σταματήσει όλο αυτό που γίνεται και να ηρεμήσουν τα πνεύματα καθώς είναι ένα παιχνίδι.

The post Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκαλύπτει για πρώτη φορά γιατί επιτέθηκε στον Αγγελόπουλο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα