Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Ντάνο! – βίντεο

Καλεσμένη στο «Survivor Πανόραμα» ήταν η Σόφη Πασχάλη το μεσημέρι της Παρασκευής. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει σχετικά με την αποκάλυψη που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό συμβούλιο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η ομάδα των «Διάσημων» αλλά και των «μαχητών», εξασφάλισαν φαγητό από τα γύρω χωριά και από ντόπιους, ανταλλάσσοντας ψωμί με αντικείμενα από τις καλύβες του. Οι «Διάσημοι» αγνόησαν τους κανόνες του παιχνιδιού δύο φορές,

την πρώτη για ένα καρβέλι ψωμί και τη δεύτερη για ένα σάντουιτς. Οι «μαχητές» το έκαναν μία φορά για ένα καρβέλι ψωμί.

Η Σόφη Πασχάλη τις τελευταίες ημέρες πριν αποχωρήσει από το νησί των «Διάσημων» είχε αναφερθεί με μισόλογα στον Γιώργο Αγγελόπουλο, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χάσει την αξιοπιστία του. Ωστόσο, οι τηλεθεατές αδυνατούσαν να καταλάβουν σε τι είχε φταίξει ο Σκιαθίτης προπονητής θαλάσσιου σκι.

Μιλώντας στην κάμερα του «Survivor», η Σόφη Πασχάλη είχε ισχυριστεί ότι ο Ντάνος ψάρεψε ένα ψάρι και το μοιράστηκε με συγκεκριμένα άτομα της ομάδας. Μήπως όμως αναγκάστηκε να «βαφτίσει»… ψάρι το φαγητό που όπως αποκάλυψε ο Σάκης Τανιμανίδης, εξασφάλισαν δύο φορές οι «Διάσημοι» και μία φορά οι «μαχητές» από τα γύρω χωριά, κατά παράβαση των κανονισμών; Γιατί πώς θα μπορούσε να μιλήσει ανοιχτά για το καρβέλι ψωμί ή για το σάντουιτς που όπως αποκαλύφθηκε είχαν πάρει οι «Διάσημοι» από τους ντόπιους, κάτω από…τη μύτη της παραγωγής;

Τις απαντήσεις έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη. «Το ψάρι ήταν παράδειγμα. Το έχω πει 100 φορές. Δεν μπορούσα να πω το φαγητό! Γιατί πού το βρήκα;», είπε η Σόφη Πασχάλη.

«Ο Γιώργος καλώς ή κακώς ήταν το δεύτερο άτομο που επιχείρησε να το κάνει, όχι όμως με τον ίδιο τρόπο. Έκανε ανταλλαγή πραγμάτων που δεν ήταν δικά του. Γιατί το καλάμι το είχαμε όλοι. Αν ανταλλάξεις το καλάμι, ρώτα μας!». Και συνέχισε τις αποκαλύψεις: «Έδωσε τα παπούτσια του και υποτίθεται τα πήρε το κύμα τα παπούτσια του!».

The post Survivor: Η Σόφη Πασχάλη αποκάλυψε όλη την αλήθεια για τον Ντάνο! – βίντεο appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα