Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα αποκαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της με τον Ατακάν!

Η Κατερίνα Δαλάκα φανερά ενοχλημένη από τα όσα έχει ακούσει εξήγησε on camera στο Survivor πως δεν θα έπρεπε να αφορά κανένας ο τρόπος με τον οποίο ψηφίζει η ίδια αλλά και οι συμπαίκτες της. “Η αντίπαλη ομάδα ψάχνει να δει αν θα είναι ο Εμρέ υποψήφιος και αν εγώ θα ψηφίσω συναισθηματικά. Τι σας ενδιαφέρει τι θα κάνω εγώ αν έρθει αυτή η στιγμή; Το σχόλιο ότι “επέλεξες τον Ατακαν επειδή είναι ελκυστικός και όμορφος και όχι εμένα επειδή

δεν είμαι όμορφος” το θεωρώ αστείο και γελοίο γιατί δεν έχω σχολιάσει ποτέ την ομορφιά του Ατακάν. Το ότι συμπαθώ κάποιον και είμαι κοντά μαζί του δεν σημαίνει ότι υπάρχει κάτι παραπάνω. Αν νιώθει κόμπλεξ ή κατώτερος ο Χικμέτ μπροστά στον Ατακάν, δεν φταίω εγώ”, ξεκαθάρισε η Κατερίνα Δαλάκα.

Να θυμίσουμε ότι η Melisa Emirbayer που αποχώρησε πρόσφατα από το ριάλιτι επιβίωσης, καλεσμένη στο Survivor Πανόραμα της Τουρκίας είχε αναφερθεί στην Κατερίνα Δαλάκα λέγοντας πως λόγω του Atakan επηρεάζεται πολύ στον στίβο μάχης.

“Ήμασταν η Sabriye, εγώ και ο Atakan από την τουρκική ομάδα. Η Sabriye είχε καταλάβει ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους. Έλεγε “ήρθαμε να ζητήσουμε το κορίτσι” και τέτοια. Ο Atakan εκνευρίστηκε. Γιατί στην αρχή δεν ήθελε να το πιστέψει. Εγώ το ένιωσα. Μετά ήρθε η Δαλάκα και μου είπε ότι πριν έρθει στο Survivor της άρεσε πολύ. Κι εκείνη τη στιγμή ο Atakan ζήτησε να του κάνω μετάφραση.

Του τα είπα και γέλασε. Μετά τον ρώτησα αν κι εκείνου του αρέσει και είπε ναι. Ναι, αλλά του είπα ότι δεν πρέπει να τον επηρεάσει αυτό. Γιατί ήξερα ότι επηρεάζει τη Δαλάκα. Είναι πιο συναισθηματική. Το μυαλό της είναι συνέχεια στον Atakan, θέλει να τον προσέχει. Είναι πολύ γλυκό αυτό, αλλά πιστεύω πως η Δαλάκα άρχισε να επηρεάζεται. Αυτό φαίνεται και στον στίβο μάχης. Δεν είναι ωραίο, πρέπει να συνέλθει”, είχε αναφέρει τότε η παίκτρια.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε τατουάζ για τον Τανιμανίδη! Πώς το σχολίασε εκείνος;

Keywords
Τυχαία Θέματα