Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά για την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για εκείνην και τον Αλέξη Παππά!

Κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού τελικού του Survivor, ο Τριαντάφυλλος έκανε μια πιπεράτη αποκάλυψη περί ερωτικής συνεύρεσης στον Άγιο Δομίνικο.

“Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω ρε παιδιά ή όχι; Όχι ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω; Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα ήταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!”, είπε

ο τραγουδιστής.

Στη συνέχεια, πήρε τον λόγο ο Πάνος Καλίδης και συμπλήρωσε: “Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σ@ξ”! Τα λεγόμενα των δύο τραγουδιστών προκάλεσαν ταραχή στο κοινό και τα σχόλια στο Twitter “πήραν” φωτιά!

Το πρωί της Τρίτης (6/5) η Ελευθερία Ελευθερίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και έδωσε τη δική της απάντηση. Η τραγουδίστρια διέψευσε τα όσα ειπώθηκαν και τόνισε πως η σχέση της με τον Αλέξη Παππά είναι καθαρά φιλική.

“Δεν σου είναι εύκολο. Μόνο για τον Τριαντάφυλλο είναι όλα εύκολα. Θες να σε βοηθήσω; Ο Τριαντάφυλλος είναι ο Τριαντάφυλλος που ξέρουμε. Γενικά τρολάρει. Φυσικά και εννοείται πως όχι. Απλά εκείνη τη στιγμή έλεγα δεν υπάρχει ο Παππάς εδώ να σε βάλει λίγο στη θέση σου.

Εκείνη τη στιγμή δεν θα μπορούσα να πω κάτι. Τι να κάνω; Γέλασα. Αν είχαμε Συμβούλιο θα τον ψήφιζα. Δεν το έκανε για να με προσβάλει. Στο μυαλό του θεώρησε ότι είναι μια πλάκα. Δεν ήταν και ό,τι πιο ωραίο. Με τον Αλέξη Παππά έχουμε άψογες σχέσεις. Η σχέση μας είναι καθαρά φιλική.”, τόνισε η τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Survivor-Ηλίας Μπόγδανος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό!

Survivor-Σάκης Κατσούλης: Τα πρώτα λόγια μετά τη νίκη του!

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: “Είμαι single, δεν είμαι σε σχέση”-Οι δηλώσεις μετά τον τελικό του Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα