Survivor: Η απάντηση του Νίκου Μπάρτζη για την απουσία του James Καφετζή από τον ημιτελικό

Το βράδυ της Κυριακής (4/7) πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι ο Ημιτελικός του Survivor. Κοντά στους τέσσερις φιναλίστ βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι πρώην συμπαίκτες τους, αν και κάποιοι δεν τα κατάφεραν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και του κορονοϊού!

Παρόλα αυτά, σχολιάστηκε ιδιαίτερα η απουσία του James Καφετζή, καθώς αν και έφτασε στο Άλσος Βεΐκου, αποχώρησε και δεν εμφανίστηκε ποτέ στον ημιτελικό.

Στην εκπομπή Happy Day προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης στους δημοσιογράφους χθες και απάντησε για τον λόγο της απουσίας του James

Καφετζή από τον ημιτελικό του ριάλιτι.

“Ο James Καφετζής έφυγε γιατί κάτι του έτυχε! Δεν ξέουμε κάτι… Όχι λόγο της κατάστασης με τον κορονοϊό. Κάτι του έτυχε, τον πήραν τηλέφωνο και έπρεπε να φύγει. Κάτι του έτυχε σοβαρό και έπρεπε να φύγει.”, τόνισε.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σχολίασε: “Η αλήθεια είναι ότι εμείς οφείλουμε να πιστέψουμε αυτό που λέει ο κολλητός του φίλος, Νίκος Μπάρτζης, γιατί κατέφθασαν και μαζί. Βέβαια το ότι κάτι του έτυχε δεν ταυτίζεται με τις εικόνες που είδαμε στο Instagram. Γιατί ανέβαζε ωραίες φωτογραφίες, χαλαρές με την κοπέλα του, έτρωγαν σουβλάκια και παρακολουθούσαν τον ημιτελικό από το σπίτι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Η συγκατοίκηση στη Βάρκιζα και το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Survivor-Ημιτελικός: Το “καρφί” της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για την παραγωγή και η αντίδραση του Γιώργου Λιανού

James Καφετζής: Η ανάρτηση που έκανε για την απουσία του από τον ημιτελικό του Survivor

Keywords
Τυχαία Θέματα