Survivor: Η αδερφή της Μαριάνθης Κάσδαγλη απαντά για το ξέσπασμα κατά της Νικολέτας Μαυρίδη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποχώρησε από το Survivor και σήμερα μίλησε τηλεφωνικώς στο “Πρω1νό” η αδερφή της, Αγγελική. 

Αναφερόμενη στα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της Μαριάνθης από το ριάλιτι επιβίωσης, τόνισε: “Η Μαριάνθη φάνηκε ότι το περίμενε. Εγώ θέλω να εστιάσω στο πώς φέρθηκε. Το γεγονός ότι τους χαιρέτησε όλους, όχι ψυχρά, και το πιο πιθανόν είναι, όταν βγουν όλοι από το παιχνίδι, δεν θα έχει πρόβλημα με κανέναν γιατί δεν κρατάει κακίες και είναι και άνθρωπος που συγχωρεί”.

Να σας θυμίσουμε πως όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας από τον Γιώργο Λιανό, οι

συμπαίκτες της έσπευσαν να αγκαλιάσουν την Έλενα Χαμπέρη που κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Δίπλα στη Μαριάνθη έμεινε μόνο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τη στήριζε γενικότερα μέσα στο παιχνίδι. Φυσικά, η κίνηση των συμπαικτών της σχολιάστηκε αρνητικά από τους χρήστες του Twitter. 

Η Αγγελική Κάσδαγλη μίλησε και για το ξέσπασμα που είχε η αδερφή της κατά της Νικολέττας και είπε: “Το ξέσπασμα ίσως ήταν και αναμενόμενο με τόσα που είχαν μαζευτεί. Κράτησε αποστάσεις αλλά κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχείλισε. Δεν είχε αντιδράσει ξανά έτσι και ξέσπασε. Η Μαριάνθη είναι άνθρωπος με πειθαρχεία, αξιοπρέπεια και πάρα πολλή υπομονή και όταν έρχεται σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι κάτι έχει γίνει”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

“Ας μου επιτραπεί να χαρακτηρίσω όλη αυτή την παράσταση του Τριαντάφυλλου τουλάχιστον θλιβερή”

Κι όμως! Η Kim Kardashian έκανε follow τον Δημήτρη Μοθωναίο στο Instagram-Το μήνυμα του ηθοποιού

Η συγκίνηση της Φαίης για τον θάνατο της Μαίρης Μάτσα: “Υπάρχει από το πρωί μια αμηχανία και μια μεγάλη στενοχώρια”

Keywords
Τυχαία Θέματα