Survivor: Έρχεται αποχώρηση -«βόμβα» απόψε!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι δύο ομάδες έδωσαν μάχη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα.

Οι “κόκκινοι” και οι “μπλε” μπήκαν αποφασισμένοι στον στίβο μάχης για να εξασφαλίσουν τη νίκη. Ωστόσο, αυτοί που κατάφεραν να κερδίσουν με σκορ 10-7 ήταν οι παίκτες της μπλε ομάδας.

Οι “κόκκινοι” έχασαν για δεύτερη φορά σερί και στη συνέχεια στο “Συμβούλιο του Νησιού” ψήφισαν ακόμη δύο παίκτες για υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πραγματοποιήθηκε

ψηφοφορία και μετά την καταμέτρηση των ψήφων ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως μαζί με τον Τριαντάφυλλο, υποψήφιος είναι και ο Αλέξης Παππάς.

Στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος κέρδισε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος θα αποχωρήσει απόψε;

Ποιος από τους τρεις παίκτες θα δούμε να αποχωρεί στο αποψινό επεισόδιο του Survivor;

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και μεταφέρουμε με επιφύλαξη, από το αποψινό επεισόδιο φαίνεται πως αποχωρεί ο Αλέξης Παππάς.

Νωρίτερα μάλιστα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έγραψε στο twitter πως ο Τριαντάφυλλος θα κάνει μεγάλη εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και άλλος θα είναι εκείνος που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

Κάτι μου λέει πως ο θα κάνει μεγάλη βδομάδα στην & άλλος θα κάνει στην πατρίδα #survivorGR

— kostas-misthoforos-pirate- (@costasanagno) April 21, 2021

Και η άτυπη ψηφοφορία της παρέας του Πρω1νού γύρω από το ποιον θα ήθελαν να φύγει απόψε έδειξε και αυτή τον Αλέξη Παππά.

Δείτε τι είπαν:

Διαβάστε ακόμα:

Η προειδοποίηση της Λίτσας Πατέρα για την επόμενη Τρίτη!

«Δεν ξέρω αν ο Λιβάνης με έκανε unfollow, αλλά εγώ τον έκανα. Σιγά την σταρούμπα»

Μαρία Λαζαρίδου: Η απάντηση για το φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Ιωάννη στο Masterchef -«Αυτό που με ενοχλήσε περισσότερο είναι ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα