Survivor: Ένταση ανάμεσα σε Αγόρου&Τσίλη-Οι κατηγορίες και το “άδειασμα” της παραγωγής!

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 2018, ωστόσο, αυτή την φορά, ανάμεσα στον Νικόλα Αγόρου και στον Γιάννη Τσίλη.

Κατά τη διάρκεια του run τους, ο Γιάννης Τσίλης έχασε την ισορροπία του και στην προσπάθεια του να κρατηθεί από κάπου, άρπαξε το σορτσάκι του Νικόλα Αγόρου, αν και τελικά, έπεσε στο έδαφος. Ο Μαχητής νευρίασε, καθώς θεώρησε πως ο Τσίλης το έκανε επίτηδες. Κάτι που υποστήριξε και στην συνέχεια μιλώντας με τους συμπαίκτες

του, τονίζοντας μάλιστα πως ο παίκτης των Διασήμων μπήκε μπροστά του και τον έσπρωξε.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς η παραγωγή έδειξε πλάνα τα οποία “καίνε” τον Αγόρου, αφού τον έδειχναν να σπρώχνει εκείνος τον Τσίλη. Ο Γιάννης Τσίλης με τη σειρά του είπε πως ο Νικόλας Αγόρου ήταν αυτός που τον έσπρωξε.

«Αυτό είναι το αθλητικό ιδεώδες; Ανέβηκα πρώτος, όπως το κάναμε. Και μπαίνει μπροστά μου, με σπρώχνει… Και με τραβάει για να πέσω να σκοτωθώ. Θα πέσω να σκοτωθώ. Και με χτύπησε και μία πιο πριν. Όταν μιλάμε για αξιοπρέπεια, αρχές και ήθος να τα τιμάμε και να τα σεβόμαστε. Το είδες που με τράβηξε; Απαράδεκτο», είπε ο Νικόλας Αγόρου. Ο Γιάννης Τσίλης παρέμεινε ψύχραιμος, ακόμα και όταν το θέμα συζητήθηκε μπροστά από τον Σάκη Τανιμανίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Βάσω Λασκαράκη: Δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νέου της συντρόφου!

Keywords
Τυχαία Θέματα