Survivor: Εκτός εαυτού η Βρισηίδα Ανδριώτου -«Ας τους να λένε…»

Στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, η Βρισήιδα Ανδριώτου ήταν η πρώτη παίκτρια που βγήκε υποψήφια προς αποχώρηση από την ομάδα των Διάσημων. Αυτή η απόφαση αιφνιδίασε τόσο την ίδια όσο και τους παίκτες της μπλε ομάδας, που δεν περίμεναν σε καμία περίπτωση αυτό το αποτέλεσμα, με βάση τις επιδόσεις της.

Από τη στιγμή που βρέθηκε στον τάκο, η παίκτρια των Διάσημων  δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση, με αποτέλεσμα να ξεσπάει συνεχώς και να γίνεται

αρκετά επιθετική προς τους συμπαίκτες της.

Στο αποψινό επεισόδιο, η ίδια δήλωσε on camera: «Το ότι δεν βρήκα δύο τρεις στόχους, δεν σημαίνει ότι είμαι αδύναμη παίκτρια. Αλλά δεν πειράζει άστους να λένε, θέλουν να φτάσουν το παρεάκι τους στην ένωση. Εσύ σήμερα θα μπορούσε να μου πεις, Βρισηίδα θα σε ψηφίσουν τα παιδιά. Και τυχαία είπες να ψηφίσεις εμένα. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσουμε την ασυλία για να παραμείνω και να μην με θέλει η ομάδα μου. Αυτό είναι στρατιγική. Εφόσον η Ναυσικά δεν με θέλει υποκίνησε τα νήματα για να φύγω». είπε στην Μυριέλλα Κουρεντή η Βρισηίδα Ανδριώτου, με την πρώτη να της απαντά: «Δεν ήξερα ότι θα σε ψηφίσουν, δεν θα το ξαναπώ, τέλος. Σου είπα γιατί θα σε ψηφίσω, τέλος. Ούτε εμένα θα με θέλουν αν δεν φέρω νίκες σύντομα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Καίτη Φίνου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα πέντε χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Αθηνά New York: Η πρώτη της αντίδραση μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Παππά για τον χωρισμό τους

Προμηθέας Αλειφερόπουλος: Αποκάλυψε ποια πασίγνωστη ηθοποιός είναι θεία του

Keywords
Τυχαία Θέματα