Survivor: Ανατροπή με την αποχώρηση – Αυτός είναι ο παίκτης που βρέθηκε εκτός reality

Η αποψινή αποχώρηση στο Survivor ήταν υπόθεση των μαχητών, καθώς δεν κατάφεραν να κερδίσουν κανένα αγώνισμα ασυλίας καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Ο Σάββας Κάλφας, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν οι τρεις παίκτες που τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού μετά τις ψηφοφορίες στο συμβούλιο του νησιού.

Και μπορεί η Σταυρούλα Χρυσαειδή να μπήκε πριν από μερικές ημέρες στο παιχνίδι και για πολλούς να αποτελούσε φαβορί για την αποχώρηση, ωστόσο το τηλεοπτικό κοινό είχε αντίθετη άποψη.

Συγκεκριμένα,

ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και θα επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα είναι ο Σάββας Κάλφας.

Σχεδόν κανένας φαίνεται να μην περίμενε το εν λόγω αποτέλεσμα, αφού παίκτες και από τις δύο ομάδες έμειναν άφωνοι με την ανακοίνωση του παρουσιαστή.

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα. Τα αποχαιρετάω όλα… Δεν θέλω ούτε ο Ανδρέας ούτε η Μέι να στενοχωριούνται γιατί θα τους βλέπω απ’ έξω και θα τους στηρίζω. Χαίρομαι για τη Σταυρούλα που έμεινε και ξέρω ότι μπορούν να τα βρουν εδώ πέρα, ό,τι κι αν έχει γίνει.

It’s ok, γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο μέσα από τη δουλειά μου. Είμαι πολύ γεμάτος, δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ μέσα», ήταν τα τελευταία λόγια του Σάββα Κάλφα.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Σπαλιάρας: «Μετανιώνω 100% για τη δήλωσή μου για τις 4.000 γυναίκες»

 Τάκης Ζαχαράτος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο του πατέρα του

 Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έδωσε στεγνά» Ταραμπάνκο – Ρουβά – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή τους

Keywords
Τυχαία Θέματα