Survivor All Star: Βασάλος για την αποχώρηση της Βαλαβάνη -«Είμαι πολύ προβληματισμένος και στεναχωρημένος»

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίκτρια που αποχώρησε αυτή την εβδομάδα από το «Survivor All Star». Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος ήταν υποψήφια μαζί με τους: Κώστα Παπαδόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Καρολίνα Καλύβα.

Κατά τη διάρκεια του αποψινού επεισοδίου του reality επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα για την αποχώρησή της και -μεταξύ άλλων- παραδέχτηκε πως έχει προβληματιστεί και στεναχωρηθεί που έφυγε από το παιχνίδι.

«Είμαι πάρα πολύ προβληματισμένος μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης… προβληματισμένος και στενοχωρημένος. Δεν ξέρω τι πήγε τόσο στραβά και της στοίχισε την παραμονή της στο παιχνίδι, την ξέρω τόσο καλά. Τι να έκανε; Ένας άνθρωπος λογικός, δεν ενοχλεί, δεν θα σε μειώσει ποτέ, δεν θα σε ζημιώσει ποτέ… δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Έπεσα πραγματικά από τα σύννεφα.

Ο μοναδικός λόγος που ήρθα φέτος είναι για να πάρω το τρόπαιο. Αν έρθει καλώς, αν δεν έρθει πάλι καλώς. Της το είχα μεταφέρει, το ξέρει και η ίδια οπότε στην ουσία μου το υπενθύμισε φεύγοντας. “Κωνσταντίνε, σήκωσέ το!” Ο στόχος είναι ένας και εφόσον αποχώρησε και η Ευρυδίκη έχω μόνο αυτό στο μυαλό μου, τίποτα άλλο», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα της παραγωγής.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Σουλιώτη: «Είχα έναν πολύ ευτυχισμένο γάμο κι ένα ακόμα πιο ευτυχισμένο διαζύγιο»

Άντζελα Γκερέκου: Συγκλονίζει μιλώντας για τον Τόλη Βοσκόπουλο -«Πίστευα ως το τέλος ότι θα το ξεπερνούσαμε»

Ο Μιχάλης Σαράντης εξομολογείται: «Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμουν ότι όποιος είναι δίπλα μου παθαίνει κακό»

Keywords
Τυχαία Θέματα