Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Το νέο μήνυμα μετά την αποχώρησή της -«Δεν είμαι πολύ καλά, θέλω τον χρόνο μου…»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το «Survivor All Star», αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες της αλλά και τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Από το βράδυ της Κυριακής 15/1, η ίδια βρίσκεται πίσω στην Ελλάδα και απ’ ότι φαίνεται θέλει τον χρόνο της προκειμένου να συνέλθει ψυχολογικά και να χαλαρώσει από το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί και την ανάγκασε να αφήσει πίσω της το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε νέο της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά βίντεο, στα οποία τονίζει πως δεν είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media καθώς δεν έχει επανέλθει πλήρως.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230116223745_Βρισηίδα-Ανδριώτου_-Το-πρόβλημα-υγείας-που-την-ταλαιπωρεί-μετά-την-αποχώρηση-της-από-το-Survivor.mp4

«Εύχομαι να είστε εσείς καλά, εγώ γύρισα πλήρως στη ζωή μου, τώρα προσαρμόζομαι γιατί τα είχαμε αφήσει σε ένα χάος με τον Σπύρο πίσω. Να σας πω ότι ακόμα δεν είμαι πάρα πολύ καλά, οπότε πολλές φορές δεν έχω όρεξη να κάνω στόρι ή οτιδήποτε γενικότερα, θέλω λίγο τον χρόνο μου. Αυτό τα φιλάκια μου», εξομολογήθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star – Κώστας Παπαδόπουλος: Ξέσπασε σε κλάματα μετά το συμβούλιο του νησιού -«Ζητώ συγνώμη από την οικογένειά μου, θα το αντέξω»

MasterChef: Πρεμιέρα για το ριάλιτι μαγειρικής του Star -Η είσοδος των κριτών και οι μεγάλες αλλαγές!

Όλγα Πηλιάκη: Γενέθλια μακριά από τον Στέλιο Χανταμπάκη -Το μήνυμα για τον παίκτη του «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα