Survivor 2018: Τσακώθηκαν ο Ηλίας Γκότσης και ο Νικόλας Αγόρου για τα ματσαρίσματα

Με εντάσεις ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Survivor 2018, καθώς δύο από τους Μαχητές ήρθαν σε ρήξη με αφορμή τα ματσαρίσματα.

Ο Ηλίας Γκότσης αρχικά υποστήριξε πως: «Η απόφαση του ματσαρίσματος έρχεται συνήθως όταν βλέπουμε την πίστα», ενώ ο Νικόλας Αγόρου ο οποίος έχει διαφορετική άποψη, απάντησε σε έντονο ύφος: «Οι πίστες είναι όλες ίδιες».

Στην συνέχεια υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να μπουν στην συζήτηση κι άλλοι παίκτες, προσπαθώντας να ρήξουν τους τόνους. Ο Νικόλας μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής,

τόνισε: «Κάποιοι επιλέγουν εξ’ αρχής αυτούς που θέλουν γιατί πιστεύουν ότι είναι δυνατοί εκείνη την ημέρα; Γιατί θέλουν τη νίκη; Για να φανούν πιο δυνατοί και να πουν “α, κέρδισα; Υπάρχει και η άποψη, του Ηλία, η δικιά μου και ίσως και άλλων παιδιών, ότι πρέπει να μελετάμε περισσότερο τα αγωνίσματα, τους αντιπάλους και να κάνουμε σωστά ματσαρίσματα γιατί έτσι θα έρχονται οι νίκες».

Από την άλλη, ο Ηλίας φανερά εκνευρισμένος, δήλωσε: «Στρατηγικά κάποια αγωνίσματα ταιριάζουν πιο πολύ σε άλλους. Από εκεί και πέρα δεν πιστεύω ότι κάνει κάποιος πίσω και όταν κάποιος βγαίνει και λέει “Παίρνω αυτόν επειδή εσείς κάνετε πίσω”, προσβάλλει άλλους 5 άντρες. Ξαφνικά είμαι εγώ αυτός που επιλέγει τους εύκολους παίκτες για να κερδίζω. Είμαι ο πρώτος που έχω πει ότι το καινούριο σύστημα του MVP δεν με αφορά. Θεωρώ ότι σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Το λέω και το εννοώ. Δεν θα έλεγα κάτι για να γίνω αρεστός σε κάποιον».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Κώστας Τσουρός μιλάει για τον πατέρα του, αλλά και για τον λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία!

Keywords
Τυχαία Θέματα