Survivor – Βαλάντης: «Έχω υποστεί bullying, είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους»

Ο Βαλάντης είναι ένας από τους υποψήφιους προς αποχώρηση της εβδομάδας και στο τέλος του σημερινού επεισοδίου του Survivor θα μάθουμε αν θα αποχωρίσει ή αν θα συνεχίσει το ταξίδι του στο reality επιβίωσης.

Λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Βαλάντη και εκείνος αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε. Ο τραγουδιστής ανέφερε πως οι συμπαίκτες του τού ζητούσαν να μην αγωνισθεί στους αγώνες προκειμένου να μην πάρουν πόντους οι μπλε

αλλά και ότι έχει δεχτεί bullying.

«Ούτε σήμερα θα αγωνιστώ κι όχι για ιατρικούς λόγους αλλά για το bullying που έχω δεχτεί. Στα τελευταία παιχνίδια, ακόμα και στο παιχνίδι με τα καρότσια που έφερα τις δύο νίκες, έχω υποστεί bullying να μην παίξω γιατί δεν είμαι καλός παίκτης, για να μην πάρει η ομάδα των μπλε κάποιον πόντο.

Αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα. Παιδιά, σας έχουμε κοροϊδέψει πάρα πολλές φορές, το λέω εδώ μπροστά σε όλους. Είμαι δυστυχισμένος που γνώρισα τέτοιους ανθρώπους, ντρέπομαι που υπάρχει τέτοιος ανθρωποφαγισμός. Αυτά και θα τα πούμε και το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο Βαλάντης.

Ωστόσο, οι συνυποψήφιοί του, Γιωρίκας Πηλίδης και Θανάσης Βισκαδουράκης είχαν άλλη άποψη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή για Κατσαούνη: «Παρασύρθηκα, δεν έχω κάτι να περιμένω»

Κλέλια Ρένεση: Ανάρτηση όλο νόημα από την ηθοποιό – «Όταν κάτι είναι δωρεάν, εσύ είσαι προς πώληση»

 Βασιλική Μιλλούση: Στις πρόβες του DWTS μαζί με την κόρη της

Keywords
Τυχαία Θέματα