Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Ο Σπύρος γλύφει τον Άρη, του κουβαλάει ακόμα και την τσάντα»

Απογοητευμένος από την ψηφοφορία στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor φαίνεται πως είναι ο Τάκης Καραγκούνιας. Ο ίδιος βρίσκεται υποψήφιος προς αποχώρηση για πρώτη φορά και το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το παιχνίδι τον θλίβει. Μιλώντας στην κάμερα, ο ίδιος ξέσπασε κατά των συμπαικτών του, λέγοντας:

«Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου, με είχαν πλημμυρίσει οι σκέψεις μου. Πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση. Δε θέλω να σκέφτομαι καν ότι

είναι οι τελευταίες μου στιγμές στο νησί. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ αδικημένο. Έχω υποστεί ένα super άδικο εδώ. Όλοι οι συμπαίκτες μου εδώ, ακόμα και ο Άρης Σοϊλέδης που με πρότεινε, μου λένε ότι δε θα φύγω εγώ, θα φύγει κάποιος άλλος, “μην ανησυχείς”».

Και συνέχισε προσθέτοντας: «Να τη βράσω τη στρατηγική του Άρη Σοϊλέδη και του Σπύρου Μαρτίκα, γιατί αυτοί ήταν οι υπαίτιοι, περισσότερο με τον Σοϊλέδη, με έναν Σπύρο να τον γλύφει από το πρωί μέχρι το βράδυ, να του κουβαλάει ακόμα και τη τσάντα. Ο Άρης είναι σίγουρο ότι δε με θέλει στο παιχνίδι πλέον διότι δε του κάνω κωλοτούμπες, δε του κάνω χαρούλες, είμαι τυπικά μαζί του όπως πρέπει να είμαι και το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ αγωνιστικά όπως κάνω πάντα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Αθηνά Οικονομάκου: Η φωτογραφία από τα παρασκήνια του «The Masked Singer» με τους κριτές

 «Προκαλούν σοκ οι κατηγορίες για τον Λιγνάδη, δεν χωράει το κεφάλι μου να κάνει κάτι τέτοιο σε παιδιά»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αναφορά στο πρόβλημα υγείας που έχει – «Προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο χέρι»

Keywords
Τυχαία Θέματα